Skip to main content
Tak for din henvendelse
Din ansøgning er modtaget!

Hvad nu?
Nu går vi igang med at behandle din henvendelse. Du har modtaget bekræftelse på mail/SMS.

Vi glæder os til at tale med dig!

Tilbage

1. Ejeroplysninger:

Forbrugerfinans ApS
Dirch Passers Allé 4, 1. sal
2000 Frederiksberg

Telefon: 70 27 27 26
Email: info@fairkredit.dk

2. Dette website anvender cookies.
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:
At gemme dine indstillinger. Trafikmåling og statistik. Målretning og frekvensstyring af annoncering.

5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter: Google, Facebook, Hotjar

6. Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

7. Fairkredit modtager provision fra finansielle samarbejdspartnere samt investorer.

Vi får 5 stjerner

Anmeldelser fra vores kunder


Nyhedsbrev Økonomiskolen

Vi deler ud af alt vores viden omkring boligfinansiering, tips og tricks samt gode råd og tilbud til din økonomi.

Fairkredit er reguleret af Finanstilsynet ID nummer 43029

En del af ForbrugerFinans ApS - All rights reserved 2018® - Dirch Passers Allé 4, 1. Sal, 2000 Frederiksberg