Close menu Login

Vi er altid på udkig efter nye kolleger i Fair.kredit. Kolleger som vil bidrage til vores mission om at hjælpe danskerne med at indfri deres boligdrømme, selvom de er blevet afvist i banken. Og hold dig ikke tilbage, selvom vi ikke har et ledigt job, der lige passer til dig. Vi udvider løbende organisationen og elsker at modtage uopfordrede ansøgninger på info@fairkredit.dk

Vi er i skrivende stund 15 medarbejdere i Fair.kredit, der sammen med vores mange investorer, dagligt hjælper folk, som har fået afslag fra banken om at optage et boliglån. Det gælder både lån til villaer, ejerlejligheder, nedlagte landejendomme, sommerhuse og andelsboliger beliggende i hele landet – også i udkantsdanmark.

Vi ser sjældent udfordringer, men har derimod et stærkt gå-på-mod som vi bruger til at vurdere alle tænkelige løsninger, der kan hjælpe med at få vores kunders boligdrømme til at gå i opfyldelse. Vi løfter i flok og debattere gerne fordele og ulemper, ligesom vi altid har hinandens ryg.

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om Fair.kredit som arbejdsgiver, er du velkommen til at ringe til Paw på 40 40 56 72 eller Kenneth på 71 99 53 23. Det er dem som har stiftet og ejer Fair.kredit.

Ledige jobs finder du på vores profil på The Hub: https://thehub.io/startups/fairkredit