Close menu Login

Nyt boliglån giver nye muligheder: Lån op til 95% af boligens værdi

Hos Fair.kredit hjælper vi dig både med lån til køb af bolig samt lån i friværdien i din nuværende bolig. Vi tilbyder belåning af op til 95% af boligens værdi, uanset lånetype, og har nogle af markedets mest attraktive lånevilkår.

De væsentligste fordele ved et ejendomskreditlån (tidligere kaldt pantebrevslån) er at du ofte vil kunne indfri dine boligdrømme selvom du er blevet afvist i banken, da vi er væsentligt mere fleksible. Derudover vil du kunne bliver godkendt til et boliglån på kun 2 dage.

Alternativ til realkredit

Renten på et ejendomskreditlån (5-9%) er højere end renten på et realkreditlån, hvilket gør at vi naturligvis vil anbefale dig at vælge et realkreditlån, såfremt det er muligt.

Har du fået nej til et boliglån i hos realkreditinstituttet, kan et ejendomskreditlån hos Fair.kredit være en godt alternativ, som du burde overveje, på trods af den lidt højere rente!

Mange danskere bruger ejendomkreditlån som en mellemfinansiering, indtil de kan blive kreditgodkendt hos et realkreditinstitut. Og det er lettere fordi der er faste indfrielseskurser på alle ejendomskreditlån, og i øvrigt samme gode indfrielsesvilkår som på et realkreditlån.

På et ejendomskreditlån (tidligere omtalt som pantebrevslån) ligger renten mellem 5-9% og med en løbetid på op til 25 år. Med en høj belåningsgrad, vil det ofte være muligt at låne op til 95% af boligens værdi, uanset om der er tale om lån i friværdien, eller lån til køb af bolig. Det betyder, at du i forbindelse med boligkøb oftest kun behøver at lægge en udbetaling på 5% af købesummen.

Beregn boliglån på Fairkredit.dk

En bolig kan finansieres på en række forskellige måder, og det kan være svært at gennemskue. Med Fair.kredits boliglånsberegner bliver det nemmere for dig at vælge hvilken lånetype, der er mest rigtig for dig:

  1. Realkreditlån
  2. Banklån
  3. Pantebrevslån
  4. Forbrugslån

Der er ofte meget stor forskel på de ovennævnte lånetyper – specielt når man sammenligner priser og ydelser. Her på siden kan du finde mere information om de forskellige typer boliglån, og se hvor meget du kan låne med vores boliglånsberegner. Der er en række ting, du skal forberede og overveje, inden du går i gang, men det kan du læse meget mere om her.

Boliglånsberegner til enhver type bolig

Med vores boligslånsberegner kan du nemt få overblik over hvor meget du kan låne til din bolig. Vores beregner hjælper dig uanset, om du vil låne til en lejlighed, en villa eller et sommerhus.

Overvej og definér dit låneformål

Inden du anvender vores boligslånsberegner skal du overveje dit låneformål. Altså, skal du købe ny bolig, skal du omlægge eksisterende restgæld eller ønsker du at låne i friværdien, så du kan forbedre din nuværende bolig. Afhængigt af hvilket formål du har med lånet, skal du derefter overveje, hvor stort et lån du ønsker. Hvis du skal anvende lånet til at købe ny bolig, skal du eksempelvis vide, hvor stor en udbetaling du maksimalt kan og vil kunne lægge. Du kan læse mere om udbetaling i vores blog: Prisforhandling ved boligkøb

Boliglån i friværdi

Hvis du drømmer om, at renovere badeværelset, eller få nyt køkken er et ejendomskreditlån uden tvivl et godt alternativ til et boliglån i banken eller hos realkreditinstituttet. Vi er nemlig ikke underlagt de samme regler, og det betyder at vi har mulighed for at tilbyde dig en alternativ måde at finansiere dine boligdrømme på.  Vi kigger på hele billedet, og ikke kun på tallene bag din økonomiske situation, hvilket betyder at vi ofte kan hjælpe folk, selvom banken har sagt ’nej’.

Andre overvejelser inden du anvender vores boliglånsberegner

Det sidste du skal overveje er renten og længden på lånet. Renten kan i nogle tilfælde kun være fast, når du skal optage et pantebrevslån, men der vil ofte også være omkring en besparelse på 1,5 procentpoint, når du forrenter lånet med en variabel rente. Dette bør du overveje nærmere.