Close menu Login

Nyt boliglån giver nye muligheder: Lån op til 95% af boligens værdi

Vi hjælper dig hos Fairkredit med både boliglån til køb af bolig samt lån i friværdien i nuværende bolig. Vi tilbyder belåning af op til 95% af boligens værdi, uanset lånetype, og på konkurrence dygtige lånevilkår.

De væsentligste fordele ved at låne uden om bankerne med Ejendomskreditlån, er at det ofte er muligt at få et lån selvom man måske allerede er afvist i banken, da private långivere hos Fairkredit typisk er væsentligt mere løsningsorienteret. Derudover er det også en væsentligt fordel af du på kun 2 dage kan blive godkendt til et boliglån.

Nyt alternativ til realkredit

Renten på ejendomskreditlån (5-9%) er som nævnt en del højere end realkreditlån, hvilket gør at vi naturligvis også vil anbefale fortsat vil anbefale danskere at at vælge et realkreditlån, såfremt det er muligt.

Er du afvist til realkreditlån, kan et ejendomskreditlån hos Fairkredit være en godt alternativ, som du burde overveje, på trods af den høje rente!

Mange danskere bruger ejendomkreditlån som en mellemfinansiering, ind til de kan blive kreditgodkendt hos et realkreditinstitut. Dette er bl.a. gjort let ved at give faste indfrielseskurser på alle ejendomskreditlån, og i øvrige samme gode indfrielsesvilkår som på realkreditlån.

Ejendomskreditlån (tidligere omtalt som pantebrevslån) tilbyder renter i niveauet 5-9% og løbetider op til 25 år.

Høj belåningsgrad, det vil ofte være muligt at låne op til 95% af boligens værdi, uanset om der er tale om lån i friværdien, eller lån til køb af bolig. Det betydet, at du i forbindelse med boligkøb oftest kun behøver at ligge en udbetaling på 5% af købesummen.

Beregn boliglån på Fairkredit.dk

En bolig kan finansieres på en række forskellige måder, der ikke altid er helt lige til. Fairkredits boliglån beregner hjælper dig til at træffe det rigtige valg. Følgende typer af boliglån tilbydes:

  1. Realkreditlån
  2. Banklån
  3. Pantebrevslån
  4. Forbrugslån

Der er ofte meget stor forskel på dem – specielt når man sammenligner priser og ydelser.

Her på siden kan du finde mere info på de forskellige typer boliglån. Derudover får du mulighed for at danne dig et overblik over, hvad du kan låne til bolig gennem vores boliglån beregner. Der er en række ting, du skal forberede og overveje, inden du anvender vores boliglån beregner. Dette gennemgår vi også nedenfor.

Boliglån beregner til enhver type bolig

Vores huslån beregner kan hjælpe dig med at danne dig et overblik over, hvad du kan låne til din bolig. Beregneren hjælper dig uanset, om du vil låne til en lejlighed, en villa eller til et sommerhus.

Overvej og definér dit låneformål

Det første du skal gøre dig af tanker, inden du skal anvende vores boliglån beregner, er at du skal overveje låneformålet. Vi formoder, at du overordnet er interesseret i dine boliglån som formål, men der er som bekendt forskellige måder at låne til en bolig på.

Ønsker du eksempelvis at låne til køb af bolig? Eller ønsker du måske at omlægge din eksisterende restgæld? Det kan også være, du ønsker at låne i friværdien til optimeringer i boligen eller andet. Alle låneformål indgår under kategorien låneformål, hvorfor du skal opgøre, hvad du specifikt ønsker at låne til.

Afhængigt af hvilket formål du har med lånet, skal du derfra gøre dig nogle flere overvejelser. Er det til køb af bolig, skal du eksempelvis definere, hvor stor en udbetaling du maksimalt kan og vil kunne lægge.

Læs fra bloggen: Prisforhandling ved boligkøb

Boliglån i friværdi

Hvis du drømmer at renovere badeværelset, at få et nyt køkken eller at købe en ny ejendom, bør du uden tvivl overveje et Ejendomskreditlån. Ejendomskreditlån er boliglån uden bank og realkreditinstitut, hvilket gør det er lettere at blive kreditgodkendt til at låne.

Andre overvejelser inden du anvender vores boliglån beregner

De sidste overvejelser du skal gøre dig er i forbindelse med renten og længden på lånet. Renten kan i nogle tilfælde kun være fast, når du skal optage et pantebrevslån, men der vil ofte også være omkring en besparelse på 1,5 procentpoint, når du forrenter lånet med en variabel rente. Dette bør du overveje nærmere, men du kan også bruge vores boliglån beregner i dine overvejelser, når du har indtastet de andre nødvendige værdier.