Close menu Login

Fair finansiering af danskernes boligdrømme.

Fair.kredit er sat i verden for at tilbyde alle en fair adgang til boligfinansiering baseret på rådgivning, der sætter mennesket og muligheden forrest. Så hvis ikke banken eller realkreditinstituttet kan hjælpe dig, kan vi måske. Vi yder nemlig ejendomskreditlån, som ofte er et overset alternativ til bank- og realkreditlån.

Siden vi blev grundlagt i 2015 har vi hjulpet rigtig mange danskere med et boliglån, selvom de er blevet afvist i deres bank. Det gælder både lån til villaer, ejerlejligheder, nedlagte landejendomme, sommerhuse og andelsboliger beliggende i hele landet - også i udkantsdanmark.

Vi vurderer alle sager med fornuften forrest og derfor bliver vi desværre nogle gange nødt til at sige nej, for ingen vinder jo ved at få et lån, der får livet til at kollapse. Vi kan altså ikke love, du får det, du drømmer om, men vi lover at vi altid vil lytte til dig og vurdere alle tænkelige løsninger, som kan hjælpe med at få din boligdrøm til at gå i opfyldelse.

Vi er ikkeen bank

Og derfor er vi ikke heller ikke underlagt de samme regler, som penge- og realkreditinstitutterne er. Det betyder at vi har mulighed for at tilbyde dig en alternativ måde at finansiere dine boligdrømme på. Vi kigger på hele billedet, og ikke kun på tallene bag din økonomiske situation, hvilket betyder at vi ofte kan hjælpe folk, selvom banken har sagt ’nej’.

Barn med æbler

Lån og kom videre

Det lyder måske lidt underligt, men vores mål er faktisk, at du skal være kunde hos os i kortest mulig tid. Ikke fordi vi ikke vil have dig som kunde, men fordi det er det bedste for dig og din økonomi. Så, vi hjælper dig med dit boliglån nu, og derefter hjælper vi dig over i et realkreditlån, så hurtigt vi kan.

Nej tak til kassetænkning

Vi har ingen algoritme, der beslutter om du kan låne eller ej. I stedet kan du tale med Christian, Stine, Jakob eller en af vores 10 andre seje kredithåndværkere, som sammen med vores mange investorer dagligt hjælper folk, der har fået afslag fra banken om at optage et boliglån.

Vi hader at sige nej

Vi vurderer alle sager med fornuften forrest, og derfor bliver vi desværre nogle gange nødt til at sige nej, for ingen vinder jo ved at få et lån, der får livet til at kollapse. Vi kan altså ikke love, du får det, du drømmer om, men vi lover, at vi altid vil lytte til dig og vurdere alle tænkelige løsninger, som kan hjælpe med at få din boligdrøm til at gå i opfyldelse.