Close menu Login
Highlight stroke

Partnerskaber

Vi samarbejder med investorer og ejendomsmæglere i hele landet. Både institutionelle og private investorer hjælper os med at kunne tilbyde lån til vores kunder, og vi hjælper dem med at forrente deres kapital. Samarbejdet med ejendomsmæglere giver os indsigt i boligmarkederne i hele Danmark, og så vi kan hjælpe deres kunder med et lån til deres drømmebolig.

Ejendomsmægler

Står du med en køber, der brænder for at købe et hus af dig, men ikke kan få finansieringen på plads? Så kan vi måske hjælpe - det er i hvert fald det, vi lever af. Helt kort, så hjælper vi ejendomsmæglere med at få finansieret deres købere.

Vi hjælper din kunde med et boliglån

Bankerne i Danmark har en irriterende tendens til at sætte folk i kasser, og ofte siger bankerne ‘nej’ fordi kunden ikke opfylder specifikke krav, selvom de reelt har en sund økonomi. Vi oplever tit, at folk kontakter os, netop fordi de ikke kan få et boliglån i banken. Det kan der være flere grunde til, men oftest skyldes det for mange forbrugslån, for lavt rådighedsbeløb, eller selve ejendommen.

Men vi er ikke en bank. Vi bruger ikke bare en algoritme til at regne ud, om folk kan få et lån eller ej. Vores tilgang er derfor anderledes end bankernes. Vi kigger på hele billedet, og det betyder, at vi ofte kan hjælpe folk, selvom banken har sagt ‘nej’.

Siden vi blevet grundlagt i 2015, har vi hjulpet rigtig mange med at få et boliglån, selvom de er blevet afvist i deres bank. Det gælder lån til køb af alle ejendomstyper f.eks. villaer, ejerlejligheder, nedlagte landejendomme, kolonihaver og andelsboliger beliggende i hele landet - også i udkantsdanmark.

Baghave i rækkehus

Et stærkt samarbejde

Vi samarbejder allerede med rigtig mange ejendomsmæglere i hele landet. Vi får løbende henvist kunder, der er blevet afvist i egen bank, til at få en ‘second opinion’ hos os. Og det er jo en situation, hvor alle vinder, da vi oplever, at kunder, især i udkantsdanmark, kan have svært ved at blive kreditgodkendt i banken.

Vi honorerer mæglere, der henviser en kunde til os, som optager et lån, så vi er sikre på at samarbejdet går begge veje.

Vores process

Vores koncept er bygget op om vores online låneplatform mit.fairkredit.dk. Her kan alle nemt og hurtigt give os de mest nødvendige informationer, der kræves for, at vores kreditkonsulenter kan vurdere, om vi kan tilbyde kunden et lån.

Når kunden har udfyldt låneansøgningen, garanterer vi et svar inden for 24 timer. Herefter sender vi låneprospektet til vores investorer, som giver os et svar indenfor 1-3 hverdage. I bedste fald kan vi derfor have et lån klar på et par dage.

Lad os komme igang

Har du derfor en kunde, som er blevet afvist til en finansiering i deres eget pengeinstitut, kan du allerede i dag henvise din første kunde til os.

Du henviser kunden ved at sende os kundens kontaktoplysninger (navn, telefon og email) samt ejendommens adresse på henvis@fairkredit.dk eller ringer til os på tlf. 71995378 med yderligere detaljer.

Hurtigt svar

Vi garanterer, at du har et svar fra os 12 timer efter, vi har modtaget al materiale, så du hurtigt kan vende retur til din kunde.

Kompetent samarbejdspartner

Vi har vores samarbejdspartnere i fokus, og leverer altid professionel og kompetent rådgivning.

Personlig sagsbehandling

Vi ved, at kassetænkning får mange afvist i banken. Derfor får hver kunde en personlig rådgiver, der ser på kunden og ikke kun tallene.

Hurtigt svar

Vi garanterer, at du har et svar fra os 12 timer efter, vi har modtaget al materiale, så du hurtigt kan vende retur til din kunde.

Kompetent samarbejdspartner

Vi har vores samarbejdspartnere i fokus, og leverer altid professionel og kompetent rådgivning.

Personlig sagsbehandling

Vi ved, at kassetænkning får mange afvist i banken. Derfor får hver kunde en personlig rådgiver, der ser på kunden og ikke kun tallene.

Lån penge til rækkehus med have

Investor

Træt af lave afkast på dine investeringer? Så er du kommet til det rette sted - vi hjælper nemlig institutionelle og private investorer med at forrente deres kapital.

Hvem er vi?

Hos Fairkredit hjælper vi hver dag investorer, med at få forrentet deres kapital. En løsning hos os kan laves på mange måder, og vi kommer gerne forbi jer og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer igang.

Hvad er pantebreve?

Et pantebrev er et lån med pant i fast ejendom. Et pantebrev ses som et alternativ til realkreditfinansiering, og er grundet skærpede regler hos banker og kreditinstitutter blevet en populær løsning for mange danskere, når de enten skal købe ny bolig eller låne op i deres eksisterende bolig. Pantebreve er i den forbindelse blevet en attraktiv investeringsmulighed for både private og institutionelle investorer, da de giver et fornuftigt afkast og en lav risiko.

Hvorfor investere i pantebreve?

Det er der flere grunde til. Med lad os starte med, hvad det egentlig er. Pantebreve er blevet en attraktiv investeringsmulighed for både private og institutionelle investorer, da de giver et fornuftigt afkast og en lav risiko. Et pantebrev er et lån med pant i fast ejendom, og ses som et alternativ til realkreditfinansiering. Grundet skærpede regler hos banker og kreditinstitutter er de blevet en populær løsning for mange danskere, når de enten skal købe ny bolig eller låne i deres eksisterende bolig.

Investering i pantebreve tilbyder et fornuftigt risikojusteret afkast sammenlignet med mange andre investeringsmuligheder som fx aktieinvestering eller ejendomsinvestering.

Investering i pantebreve tilbyder:

  • Forventet afkast på 5-9% p.a. før skat
  • Lav tabsprocent på omkring 1%
  • Længere investeringshorisont (fra 5 år)
  • God mulighed for at sprede sin risiko

Typer af sager

Sagerne spænder vidt, og som investor får du mulighed for helt selv at bestemme, om du er mest til boligkøb, belåning i friværdi eller et mix af disse.

Lån til boligkøb:

  • Typisk lånestørrelse 400.000 – 800.000 kr.
  • Beliggende i provinsbyer rundt om i landet
  • Belåningsgrad fra 0-95%

Lån i friværdi:

  • Typisk lånestørrelse 200.000 – 400.000 kr.
  • Kan ligge i hele Danmark og varierer meget i værdi af bolig
  • Belåningsgrad fra 0-80%

Hvem kan investere i pantebreve?

Investering i pantebreve kan være for alle med en formue på over 2 mio. kr., der ønsker en langsigtet investeringsstrategi med et godt risikojusteret afkast.

Du behøver ikke den store viden inden for kreditvurdering, da sagerne allerede er kreditvurderet af os, når du ser dem.

Hvordan fungerer det?

Det er ret simpelt, faktisk. Vi står for kreditvurdering af alle kunderne, og du, som investor, ser derfor kun de allerede kreditgodkendte sager og kan vælge, om det lyder som noget for dig.

Du skal have en til at stå for administrationen af dine pantebreve, hvilket et administrationsfirma kan stå for mod et mindre gebyr. Du skal således ikke bekymre dig om opkrævning mm., det eneste du skal tage stilling til er, hvilke pantebreve du ønsker at have i din portefølje.

Hvordan kommer du så i gang?

Vil du gerne i gang med at investere i pantebreve eller gerne vil have lidt yderligere information, så tag endelig fat i os, så tager vi en snak om det.

Så snart du er oprettet som investor hos os, sender vi dig løbende relevante lånesager, som du kan vælge at byde ind på, hvis du synes, de er interessante.

Læs mere om investering i pantebreve og om, hvordan du fastlægger en investeringsstrategi på https://fairkredit.dk/blog/investering-i-pantebrevslaan

Dine muligheder

Har du brug for at høre mere om mulighederne for investering i danske Pantebreve, kommer vi gerne forbi til et uforpligtende møde.

Kontakt Kenneth direkte for at booke et møde.

Highlight stroke Portræt af Kenneth

→ Telefon

Alle hverdage 09:00 - 17:00

71 99 53 23

→ E-mail

kg@fairkredit.dk