Close menu Login

Her kan du se, helt præcist, hvordan processen fungerer. Vi vil gerne være så gennemsigtige som muligt, så du ved, hvad der kommer til at ske, hele vejen fra start til slut.

Sådan fungerer Fair Kredit
 1. Ansøg om lån online

  Hos os kan du låne til både boligkøb, i friværdi eller til omlægning af eksisterende gæld. Vi har lavet et simpelt ansøgningsskema, som du let og hurtigt kan udfylde. Vi beder dig om nogle informationer, og hvis du har spørgsmål undervejs, så er du velkommen til at ringe til os, så hjælper vi dig.

 2. Bliv godkendt, og få dit lån

  Når vi har modtaget din ansøgning, gennemgår vi din sag, og vender tilbage inden for 24 timer. Så tager vi en snak om, hvorvidt vi kan hjælpe. Det er desværre ikke alle, vi kan hjælpe, men vi gør vores bedste for at tilbyde hjælp til så mange som muligt.

 3. Køb bolig

  Når du får et tilbud om lån, så er det ikke noget med, at bordet fanger. Du skal selvfølgelig vurdere, om du vil have lånet eller ej, og selv når du har accepteret lånet, har du 14 dages fortrydelsesret. Hvis du accepterer lånet, så kører vi på, og du kan sætte i gang med at købe den bolig, du har udset dig.

 4. En plan for fremtiden

  Når du har lånt penge hos os, lader vi dig ikke bare sejle i din egen sø. Tværtimod, så vil vi gerne hjælpe, så meget vi kan. Så, herfra hjælper vi med at lave en plan og et budget, for at sikre at du ved præcis, hvordan fremtiden ser ud. På den måde ved du præcis, hvad der skal til for, at du kan komme videre, og få omlagt dit lån hos os til et realkreditlån.

 5. Omlæg til realkreditlån

  Det sidste skridt er mindst lige så vigtigt som de andre. Det lyder måske lidt underligt, men vores mål er faktisk, at du skal være kunde hos os i kortest mulig tid. Ikke fordi vi ikke vil have dig som kunde, men fordi det er det bedste for dig, og din økonomi. Så, i dette trin hjælper vi dig med at omlægge dit lån til et realkreditlån, så du kan få alle de goder, der er ved realkreditlånet.

Legetøj i haven