Close menu Login

Det er vigtigt for os at du føler dig tryg. Derfor vil vi gerne være så transparente om vores låneproces som muligt, så du ved, hvad der kommer til at ske, hele vejen fra start til slut.

Sådan fungerer Fair Kredit
 1. Ansøg online

  Hos os kan du låne både til boligkøb, i friværdi eller til omlægning af eksisterende gæld. Vi har lavet et simpelt online ansøgningsskema, som du nemt og hurtigt kan udfylde, og hvis du har spørgsmål undervejs, så er du velkommen til at ringe til os påtlf. 70 27 27 26 - vi sidder klar ved telefonen alle hverdage mellem kl. 9 og 17.

 2. Bliv godkendt

  Når vi har modtaget din ansøgning, gennemgår vi din sag, og vender tilbage inden for 24 timer. Så tager vi en snak om, hvorvidt vi kan hjælpe.Vi kan ikke love, du får det, du drømmer om, men vi lover at vi altid vil lytte til dig og vurdere alle tænkelige løsninger, som kan hjælpe med at få din boligdrøm til at gå i opfyldelse.

 3. Køb din drømmebolig

  Hvis du får et lånetilbud og du accepterer lånet, så kører vi på, så du kan købe din drømmebolig så hurtigt som muligt. Men hvis du har brug for at tænke over lånet er det selvfølgelig også helt i orden. Du skal selvfølgelig vurdere, om du vil have lånet eller ej, og selv når du har accepteret lånet, har du 14 dages fortrydelsesret.

 4. En plan for fremtiden

  Når du har lånt penge hos os, lader vi dig ikke bare sejle i din egen sø. Tværtimod, så vil vi gerne hjælpe dig, så meget vi kan. Derfor hjælper vi med at lave en plan og et budget, så du ved præcis, hvordan fremtiden ser ud. På den måde ved du, hvad der skal til for, at du kan komme videre, og få omlagt dit lån hos os til et realkreditlån.

 5. Omlæg til realkreditlån

  Det sidste skridt er mindst lige så vigtigt som de andre. Det lyder måske lidt underligt, men vores mål er faktisk, at du skal være kunde hos os i kortest mulig tid. Ikke fordi vi ikke vil have dig som kunde, men fordi det er det bedste for dig, og din økonomi. Så, i dette trin hjælper vi dig med at omlægge dit lån til et realkreditlån, så du kan få alle de goder, der er ved realkreditlånet.

Legetøj i haven