Close menu Login
Forfatter
Portræt af Paw Becker.

Paw Becker

Cand.merc. finansiering og regnskab

Medstifter
pb@fairkredit.dk

Highlight stroke

Går du og drømmer om at renovere din bolig, bør du bestemt også undersøge dine muligheder for energirenovering i 2024. Der er nemlig mange muligheder for at optimere sin energi i hjemmet. En energimodernisering kan både gøre dit hjems indeklima sundere, samt give mere plads i din økonomi.

Hvorfor skal man igangsætte energirenovering i 2024?

Vores hjem er for mange af os et helt særligt rum, hvor vi kan slappe helt af og hygge med vores familie. Vi vil gerne sørge for, at vores indeklima er sundt at være i. Det kan man gøre ved optimering af ventilationssystemet og sundere isolering af boligen. En bedre isolering vil også have en påvirkning på din varmeregning. Det kan for mange af os give en helt del plads i økonomien, nu hvor varmeregningen stiger som aldrig før. Hvis du ønsker, at din ejendomsværdi skal stige, er der også god grund til at energirenovere. Gør du det ordentligt, kan du forbedre din ejendoms energimærke, hvilket vil øge din ejendomsværdi.

Det er nemmere at energirenovere end du tror

Energirenovering i 2024 lyder som et stort arbejde at energirenovere, men det er slet ikke nødvendigt. Første step er at blive godkendt til et boliglån. Når du har styr på hvor meget du kan låne uden om banken, har du en bedre idé om, hvilket projekt du skal igangsætte. De fleste tænker du på nye varmeinstallationer, når man hører energirenovering. Vi har flere erfaringer med danskere der ønsker at låne i friværdi, for at få installeret en varmepumpe eller solceller. For mange er den mest tilgængelige måde at energirenovere på at udskifte vinduer og døre.

Kom i gang – belåning

Fælles for de forskellige måder at energirenovere på er, at du skal have anskaffet dig kapitalen til det. Hvis du er blandt mange af os, sidder du ikke inde med hele kapitalen selv, og skal derfor låne til det. Her er det en rigtig god idé at låne i friværdien i din ejendom. Dette fungerer ved, at en af vores investorer tager et pant i din bolig mod at du får udbetalt beløbet, så du kan investere i energirenoveringen. Vi har gode erfaringer med lån til energirenovering i friværdi, og vil hellere end gerne gøre hvad vi kan for at hjælpe dig på vej. Vores seje team hjælper mange ansøgere om måneden, så giv dem et kald! Alternativt kan du ansøge i energistyrelsens energirenoveringspulje, hvilket du kan gøre her.