Close menu Login
Forfatter
Portræt af Paw Becker.

Paw Becker

Cand.merc. finansiering og regnskab

Medstifter
pb@fairkredit.dk

Highlight stroke

Drømmer du om at eje et sommerhus, men er blevet afvist af banken på grund af lokationen eller andet? Fortvivl ikke – banken er ikke den eneste løsning. Hos Fairkredit har vi hjulpet kunder med at finansiere deres drømmebolig i et årti, og vi er her for at hjælpe dig også. I dette blogindlæg vil vi udforske fordelene ved at købe et sommerhus på Møn, hvordan denne charmerende ø tilbyder attraktive priser og en spirende lokal kultur, og give dig tips til at finde de bedste ejendomme på Møn.

Attraktive priser og lokal kultur

Møn er en perle i det danske sommerhusmarked. Beliggende blot halvanden times kørsel fra København, tilbyder øen en unik kombination af naturlig skønhed, ro og en voksende kulturel scene. I modsætning til de mere kendte og dyre sommerhusområder som Tisvildeleje og Hornbæk, kan du finde sommerhuse på Møn til langt mere overkommelige priser.

Den lokale kultur på Møn blomstrer med små spisesteder, bryggerier og kunsthåndværkere, som tiltrækker både fastboende og besøgende. Dette skaber en livlig atmosfære, hvor du kan nyde både roen og de mange aktiviteter, som øen har at byde på. Det er ikke overraskende, at Møn er ved at udvikle sig til et populært sted. Det er et pusterum fra storbyens travlhed.

Investering i sommerhus på Møn vs. mere kendte lokationer

Når du overvejer at købe et sommerhus, er det vigtigt at tænke på investeringen. Sommerhuspriserne i populære områder som Nordsjælland er ofte meget høje, hvilket gør det svært for mange at få fodfæste på markedet. På Møn er priserne dog stadig relativt lave, hvilket betyder, at du kan få meget mere for pengene.

Ved at investere i et sommerhus på Møn, får du ikke kun en smuk ejendom til en overkommelig pris, men også potentialet for fremtidig værdistigning. Som flere mennesker opdager øens charme, forventes ejendomspriserne at stige. Det gør Møn til en klog og fremtidssikret investering.

Tips til at finde de bedste ejendomme på Møn

  1. Undersøg markedet grundigt: Start med at undersøge ejendomsmarkedet på Møn. Kig på forskellige ejendomsmægleres hjemmesider og brug online portaler til at få en fornemmelse af prisniveauet og udbuddet.
  2. Besøg øen: Tag en tur til Møn og oplev øen selv. Besøg forskellige områder og ejendomme, og tal med de lokale for at få insider-information om de bedste steder at købe sommerhus.
  3. Vær åben for renovering: Overvej ejendomme, der måske har brug for lidt arbejde. Disse kan ofte købes til en lavere pris, og med lidt investering kan du skabe dit drømmesommerhus.
  4. Søg hjælp fra finansieringsspecialister: Hvis du er blevet afvist af banken, skal du ikke give op. Fairkredit specialiserer sig i at hjælpe kunder, der har svært ved at få traditionel finansiering. Vi tilbyder pantebrevslån, som kan være en ideel løsning for dig. Besøg Fairkredit for at ansøge om et lån.
  5. Forstå afgiftspantebreve: Lær om afgiftspantebreve, som kan være en del af finansieringen af dit nye sommerhus. Du kan læse mere om dette på Afgiftspantebrev.

At købe et sommerhus på Møn er ikke kun en drøm, men også en klog investering. Med Fairkredit ved din side er du ikke alene, selvom banken har sagt nej. Vi er her for at hjælpe dig med at finde og finansiere dit drømmesommerhus på denne fantastiske ø.