Cookie mærket

Vi finansierer dine købere

Har du en køber som brænder for at købe et hus af dig, men ikke kan få finansieringen på plads?

Fairkredit hjælper ejendomsmæglere med at få finansieret deres købere.

Fast track

Hurtig sagsbehandling

Vi garanterer at du har et svar fra os 12 timer efter vi har modtaget al materiale.

Kompetent samarbejdspartner

Vi har vores samarbejdspartnere i fokus, og leverer altid professionel og kompetent rådgivning.

Personlig sagsbehandling

Vi ved at kassetænkning får mange afvist. Derfor får hver kunde en personlig rådgiver, som ser på personen og ikke kun tallene.

Hurtig sagsbehandling

Vi garanterer at du har et svar fra os 12 timer efter vi har modtaget al materiale.

Kompetent samarbejdspartner

Vi har vores samarbejdspartnere i fokus, og leverer altid professionel og kompetent rådgivning.

Personlig sagsbehandling

Vi ved at kassetænkning får mange afvist. Derfor får hver kunde en personlig rådgiver, som ser på personen og ikke kun tallene.

Personlig sagsbehandler

Hos Fairkredit kan du få en personlig kontakt som du sender dine købere videre til. Dermed ved du præcis hvem det er, som tager imod dine købere.

Kontakt Kenneth direkte for at høre mere.

Telefon

71 99 53 23

E-mail

kp@fairkredit.dk

Fast track

Hurtig sagsbehandling sikrer dig et hurtigt salg. Din sag bliver prioriteret som nr. 1.

Hos Fairkredit ved vi at man skal smede mens jernet er varmt. Derfor garanterer vi også et svar inden for 12 timer, når vi har modtaget al materiale.

Når du kører en sag igennem os, er du med hele vejen. Det betyder at du vil modtage løbende opdateringer om hvor i processen vi og din køber er. Det kalder vi gennemsigtighed!

Kontakt os på telefon eller e-mail, se kontaktinfo herunder.

Vi hjælper DIN kunde til et fornuftigt boliglån – også selvom banken har sagt ”nej tak”

Hos Fairkredit oplever vi tit, at folk kontakter os fordi de ikke kan få et boliglån i banken. Det kan der være flere grunde til, men oftest skyldes det for mange forbrugslån, for høj gældsfaktor eller for lavt rådighedsbeløb.

Bankerne i Danmark har en tendens til at sætte folk i kasser, og ofte siger de “nej” fordi kunden ikke opfylder specifikke krav, selvom kunden reelt har en sund økonomi.

Fairkredit er IKKE en bank, og vores tilgang er derfor anderledes end bankernes, hvilket betyder, at vi ofte kan hjælpe folk, selvom banken har sagt nej. Fairkredit har naturligvis nogle rammer vi skal holde os inden for, hvilket betyder at vi f.eks. ikke hjælpe låneansøgere som er registreret i RKI. Modsat bankerne vurderer vi til gengæld vores kunder ud fra en helhedsvurdering, hvilket betyder, at vi i flere tilfælde godt kan hjælpe selvom banken har sagt nej.

Siden Fairkredit blevet grundlagt i 2015 har vi hjulpet rigtig mange danskere med at få et boliglån, selvom de er blevet afvist i deres bank. Det gælder lån til køb af alle ejendomstyper f.eks. villaer, ejerlejligheder, nedlagte landejendomme, kolonihaver og andelsboliger beliggende i hele landet og ofte i udkantsdanmark.

Samarbejd med Fairkredit

Fairkredit samarbejder allerede med rigtig mange ejendomsmæglere i hele landet, som løbende henviser købere som er blevet afvist i egen bank, til at få en “second opinion” hos Fairkredit.

Disse samarbejder har i alle tilfælde været særdeles gavnligt for både mægler og Fairkredit, da vi oplever, at kunder, især i udkantsdanmark, kan have svært ved at bliver kreditgodkendt i banken.

I tilfælde af at en køber, på baggrund af en henvisning fra jer, optager et lån hos Fairkredit vil du som mægler blive honoreret med en henvisningsprovision på optil 2 kurspoint (svarende til 2% af lånets størrelse).

Sådan gør vi

Vores koncept er bygget op omkring vores online låneplatform mit.fairkredit.dk, hvor alle danskere nemt og hurtigt kan give os de mest nødvendige informationer, der kræves for, at vores kreditkonsulenter kan vurdere, om vi kan tilbyde kunden et lån.

Når kunden har udfyldt låneansøgningen garanterer vi et svar inden for 24 timer. Herefter sender vi låneprospektet til vores investorer, som giver os et svar inden for 1-3 hverdage. I bedste fald kan vi derfor have et lån klar på et par dage.

Lad os komme igang

Har du derfor en kunde, som er blevet afvist til en finansiering i deres eget pengeinstitut, kan du allerde i dag henvise din første kunde til Fairkredit.

Du henviser kunden ved at sende os kundens kontaktoplysninger (navn, telefon og email) samt ejendommens adresse på info@fairkredit.dk eller ringer til os på tlf 70272726 med yderligere detaljer.