Cookie mærket

Bliv investor i Fairkredit

Træt af lave afkast på dine investeringer? Vi hjælper institutionelle og private investorer med at forrente deres kapital.

Kom i kontakt

Solidt afkast

Forventet afkast på 7%. Løbetid mellem 3 og 25 år. Godt alternativ til realkreditobligationer.

Sikkerhed

Sikkerhed i fast ejendom. Bestem selv belåningsgraden. Du kan risikosprede din investering.

Intet administration

Vi kan håndtere hele administrationen, så du kan slappe af imens din kapital forrentes.

Solidt afkast

Forventet afkast på 7%. Løbetid mellem 3 og 25 år. Godt alternativ til realkreditobligationer.

Sikkerhed

Sikkerhed i fast ejendom. Bestem selv belåningsgraden. Du kan risikosprede din investering.

Intet administration

Vi kan håndtere hele administrationen, så du kan slappe af imens din kapital forrentes.

Dine muligheder

Har du brug for at høre mere om mulighederne for investering i danske Pantebreve, kommer vi gerne forbi til et uforpligtende møde.

Kontakt Kenneth direkte for at booke et møde.

Telefon

71 99 53 23

E-mail

kp@fairkredit.dk

Hvem er fairkredit?

Hos Fairkredit hjælper vi hver dag investorer, med at få forrentet deres kapital. En løsning hos os kan laves på mange måder og vi kommer gerne forbi jer og tager en snak om hvordan vi kan hjælpe jer igang.

Hvad er pantebreve?

Et pantebrev er et lån med pant i fast ejendom. Et pantebrev ses som et alternativ til realkreditfinansiering, og er grundet skærpede regler hos banker og kreditinstitutter blevet en populær løsning for mange danskere, når de enten skal købe ny bolig eller låne op i deres eksisterende bolig. Pantebreve er i den forbindelse blevet en attraktiv investeringsmulighed for både private og institutionelle investorer, da de giver et fornuftigt afkast og en lav risiko.

Hvorfor investere i pantebreve?

Investering i pantebreve tilbyder et fornuftigt risikojusteret afkast sammenlignet med mange andre investeringsmuligheder som fx aktieinvestering eller ejendomsinvestering.

Investering i pantebreve tilbyder:

  • Forventet afkast på 5-9% p.a. før skat
  • Lav tabsprocent på omkring 1%
  • Længere investeringshorisont (fra 5 år)
  • God mulighed for at sprede sin risiko

Typer af sager

Sagerne spænder vidt, og som investor får du mulighed for helt selv at bestemme om du er mest til boligkøb, friværdis belåning eller et miks af disse.

Lån til boligkøb:

  • Typisk lånestørrelse 400.000 – 800.000 kr.
  • Beliggende i provinsbyer rundt om i landet
  • Belåningsgrad fra 0-95%

Lån i friværdi:

  • Typisk lånestørrelse 200.000 – 400.000 kr.
  • Kan ligge i hele Danmark og varierer meget i værdi af bolig
  • Belåningsgrad fra 0-80%

Hvem kan investere i pantebreve?

Investering i pantebreve kan være for alle med en formue på over 2 mio. kr. som ønsker en langsigtet investeringsstrategi med et godt risikojusteret afkast.

Man behøver ikke den store viden inden for kreditvurdering, da sagerne allerede er kreditvurderet af Fairkredit, når du ser dem.

Hvordan fungerer det?

Fairkredit står for kreditvurdering af alle kunderne, og du som investor ser derfor kun de allerede kreditgodkendte sager og kan vælge om det lyder som noget for dig.

Du skal have en til at stå for administrationen af dine pantebreve, hvilket man kan få et administrationsfirma til at stå for, mod et mindre gebyr. Du skal således ikke bekymre dig om opkrævning mm., det eneste du skal tage stilling til er, hvilke pantebreve du ønsker at have i din portefølje.

Hvordan kommer jeg i gang?

Vil du gerne i gang med at investere i pantebreve eller gerne vil have lidt yderligere information, så hører vi gerne fra dig.
Så snart du er oprettet som investor hos os, sender vi dig løbende relevante lånesager, som du kan vælge at byde ind på, hvis du synes de er interessante.

Læs mere om investering i pantebreve og om, hvordan du fastlægger en investeringsstrategi på https://fairkredit.dk/blog/investering-i-pantebrevslaan