Cookie mærket

Udgivet 30. mar. 2020  /  Opdateret 30. mar. 2020

Du er sandsynligvis igang med et boligkøb, eller at låne op i din friværdi, siden du er havnet her på siden, og i denne forbindelse er det typisk nødvendigt at du underskriver digital tinglysningsfuldmagt. Lad os hjælpe dig til hvodan du gør!

Digital tinglysningsfuldmagt er typisk nødvendigt i forbindelse med tinglysning af skøde og/eller tinglysning pantebreve (alle former for boliglån).

Funktionen med fuldmagten er, at du giver din rådgiver eller långiver tilladelse for at tinglyse et dokument på dine vegne, hvilket f.eks. er aktuel hvis du ønsker at optage realkreditlån, pantebrevslån eller købe hus.

Hvis du skal købe bolig eller optage huslån sammen med en ægtefælle eller samlever, skal du være opmærksom på at i begge skal logge ind på tinglysning.dk og underskrive en tinglysningsfuldmagt hver.

Vejledning til underskrift af digital tinglysningsfuldmagt:

1) Gå ind på www.tinglysning.dk og vælg ”Tinglysning.mv.”
2) Log ind med NemID.
3) Vælg ”Dokumenter, der kan underskrives”.
4) Vælg fanebladet ”Dokumenter, der kan underskrives”. Der er mulighed for at se det færdige dokument før underskrift ved at klikke ”Vis”.
5) Vælg ”Underskriv”, og du vil nu få vist dokumentet.
6) Vælg ”Underskriv” igen, og dit certifikat kommer frem, og du underskriver med din NemID. Vær opmærksom på, at der underskrives med samme NemID, som der er logget ind med.

_____________________

English: Instructions for tinglysning.dk

1) Go to www.tinglysning.dk and select “Tinglysning mv.”
2) Log in with NemID.
3) Select the tab “Dokumenter, der kan underskrives” .
4) You can view the completed document before signing by clicking “Vis”.
5) Select “Underskriv” and you will now see the document.
6) Select “Underskriv” again and use your NemID to sign the document. Please note that you are signed in with the same NemID with which you are logged in.

Har du brug for hjælp til et boliglån uden om banken, hører vi gerne fra dig. Vi anbefaler at du giver os et kald på tlf. 70272726 og får en uforpligtende snak om dine muligheder for at låne.