Close menu Login
Forfatter
Portræt af Paw Becker.

Paw Becker

Cand.merc. finansiering og regnskab

Medstifter
pb@fairkredit.dk

Highlight stroke

At du er havnet her på siden skyldes sandsynligvis at din bank har bedt dig indsende din årsopgørelse. Dette sker, typisk i forbindelse med gennemførsel af en kreditvurdering til lån til boligkøb, lån i friværdi eller anden lånetype.

Vi hjælper dig til at hente din årsopgørelse ned i PDF format, så du let kan videresende den til din långiver. Du har både mulighed for at følge en af vores videoguides eller vores trin-for-trin vejledning nederst på siden, uanset om du er mac eller pc bruger.

Videoguide for Windows/PC brugere

Videoguide for Mac- eller iOS brugere

Følg nedenstående trin-for-trin vejledning:

  1. Gå på internettet og besøg Skats hjemmeside på www.skat.dk. og tryk på log på
  2. Her vælger du ”Log på borger”.
  3. Indtast dine MitId oplysninger.
  4. Du er nu logget ind på din personlige side hos Skat, og skal nu gå til ”Se årsopgørelse for 20XX” i menuen..
  5. Du kan nu se din personlige årsopgørelse fra det pågældende år, som er det du skal bruge. Tryk på knappe “PDF” øverst i højre side.
  6. For at få informationerne ud, så du kan sende det til os med mail eller upload din direkte i din ansøgning på mit.fairkredit.dk skal du trykke på ikonet nederst i midten af skærmbilledet.
  7. Nu åbner der en menu op. Øverst i vinduet kan du vælge hvordan du vil dele filen. Her vælger du mail- eller gem-ikonet.

Kunne du ikke få ovenstående til at virke? Så er du desværre ikke den første, da der er forskel på metoden afhængig af dit styresystem og valg af browser. I det tilfælde har du mulighed for at give din långiver fuldmagt til at hente dine skatteoplysninger.

Klik her for at læse vores guide til hvordan du giver fuldmagt til dine skatteoplysninger.