Close menu Login
Forfatter
Portræt af Paw Becker.

Paw Becker

Cand.merc. finansiering og regnskab

Medstifter
pb@fairkredit.dk

Highlight stroke

Leder du efter et alternativ til banklån, med sikkerhed i din fast ejendom? Så er Fairkredit løsningen for dig! Vi er førende i Danmark inden for ejendomskreditlån, som er en ny og spændende form for lån med sikkerhed i din ejendom.

Vores ejendomskreditlån giver en ny mulighed til danskere, der tidligere ikke har haft et reel alternativ til banklån og realkreditlån. Dette inkluderer selvstændige erhvervsdrivende, personer med for høj gældsfaktor, eller bare dem, der ønsker mere uafhængighed fra deres egen bank.

Renten på ejendomskreditlån kan være lidt højere end andre former for lån, men til gengæld er vi meget mere løsningsorienterede end bankerne. Lad os hjælpe dig med at opfylde dine drømme og realisere dine mål ved at optage lån i fast ejendom med Fairkredit.

Hvordan optager du lån i fast ejendom?

Med vores hjælp kan du optage med pant i fast ejendom. Vi hjælper både med lån til boligkøb eller lån i friværdien i nuværende bolig.

Vi tilbyder lån til alle boligtyper, uanset om der er tale om et hus, en ejerlejlighed, en andelsbolig, et kolonihavehus eller et sommerhus, som kan Fairkredit hjælpe med et lån. Med andre ord tilbyde vi lån til enhver bolig, der kan tinglyse, nemlig fast ejendom.

Hvis du optager et lån i en fast ejendom, så stiller du sikkerhed for lånet med din ejendom. Dette gør du både når du låner til at finansiere et huskøb, eller når du belåner din friværdi.

Lånet kan både optages med det formål, at du ønsker at købe en ny bolig, eller fordi du vil oprette en tillægsbelåning i din nuværende bolig.

Ved begge lånetyper udgør din ejendom således sikkerheden for lånet. Belåning kan foregå gennem pantebrevslån eller via et boliglån.

Lån med sikkerhed i hus

Der er mange fordele ved at låne med pant i fast ejendom, da det typisk giver en væsentligt lavere rente end andre lånetype, da långivere pga. pantsikkerhed i din ejendom har væsentlig mindre risiko for at tabe penge på deres udlån.

Det er muligt at låne mod pant i fast ejendom for alle ejendomstyper. Det eneste det kræver er at der tinglyses en pantebrev i den konkrete ejendom. Dette kan både være en realkreditpantebrev, ejerpantebrev eller traditionelt pantebreve. Læs mere om hvad et pantebrev kan bruges til her.

Hvad er ejendomskreditlån?

Ejendomskreditlån er den ny lånetype som hjælpe unge som gamle til at få et boliglån, selvom du måske ikke passer ned i bankerne traditionelle kassetænkning.

Fairkredit gør op med bankernes kassetænkning ved at tilbyde boliglån uden om bankerne. Her sker kreditvurderingen ud fra en helhedsbetragtning af din, din økonomi og din konkrete situation.