Close menu Login
Forfatter
Portræt af Paw Becker.

Paw Becker

Cand.merc. finansiering og regnskab

Medstifter
pb@fairkredit.dk

Highlight stroke

Ejendomskreditlån er velegnet til finansiering af kolonihavehuse. Dette sker i forbindelse med at bankerne endnu en gang strammer mulighederne for at få et lån til en kolonihave.

Ejendomskreditlån er en ny lånetype, som er opstået i kølvandet på at bankerne har gjort det markant sværere for almindelig danskere med sund økonomi at få et boliglån. Lånetypen kan både anvendes ved lån til boligkøb (f.eks. køb af kolonihavehus) og lån i friværdi.

Ejendomskreditlån er således et oplagt alternativ til realkreditlån, og kan bruges til finansiering af din kommende kolonihave. Du kan du forvente et renteniveau på ca. 5-9% afhængig af om du ønsker fast- eller variabel rente. Løbetiden kan variere helt fra 1-25 år.

I låneberegneren øverst på siden kan du beregne hvad et lån til kolonihave vil koste dig.

Overvejer du at købe et kolonihavehus?

Hvis du overvejer at optage et lån til at finansiere et kolonihavehus, så afhænger dine lånemuligheder af den enkelte haveforenings vedtægter og økonomi. Det har samtidig betydning, om din kolonihave er bygget på lejet eller ejet jord. Hvis jorden er lejet, så har lejeaftalerne samtidig betydning. 

Vi kan hjælpe dig hele vejen igennem processen. Vi kan både undersøge dine lånemuligheder i en specifik haveforening; vi kan indhente lånetilbud til dig og samtidig samarbejder vi med en lang række professionelle investorer, som har specialiseret sig nøje i finansieringen af kolonihavehuse. Og det betyder ikke noget, om du drømmer om et kolonihavehus til helårsbeboelse eller kun til feriebrug.

Hvad kan haveforeningerne gøre?

Hvis I som haveforening ønsker at gøre det lettere for kommende medlemmer at låne til et kolonihavehus, så kan I få forhåndsgodkendt haveforeningen. Det gør det nemmere for potentielle købere at blive kreditgodkendt til et pantebrevslån til et kolonihavehus. Hvis I ønsker en forhåndsgodkendelse, skal I bare fremsende det seneste regnskab samt jeres vedtægter, så kan vi forhåndsgodkende jer.