Cookie mærket

Boliglån beregner - Hvad kan jeg låne til bolig?

Lån til boligkøb

Indtast købspris
Hvor meget koster boligen?
Indtast udbetaling
Min. 5% af købspris
Løbetid
... år
Rentetype
Fast
Variabel
Månedlig ydelse efter SKAT
{{ calculator.output.ydelseEfter }}
Forventede lånevilkår
Lånebehov
{{ calculator.output.laanebehov }}
Månedlig ydelse før SKAT
{{ calculator.output.ydelseFoer }}
Hovedstol
{{ calculator.output.hovedstol }}
Vejledende rente
{{ calculator.output.rente }}
ÅOP
{{ calculator.output.aaop }}

Beregn på Fairkredit.dk

En bolig kan finansieres på en række forskellige måder, der ikke altid er helt lige til. Følgende typer af boliglån tilbydes:

  1. Realkreditlån
  2. Banklån
  3. Pantebrevslån
  4. Forbrugslån

Der er ofte meget stor forskel på dem – specielt når man sammenligner priser og ydelser.

Her på siden kan du finde mere info på de forskellige typer boliglån. Derudover får du mulighed for at danne dig et overblik over, hvad du kan låne til bolig gennem vores boliglån beregner. Der er en række ting, du skal forberede og overveje, inden du anvender vores boliglån beregner. Dette gennemgår vi også nedenfor.

Boliglån beregner til enhver type bolig

Vores boliglån beregner kan hjælpe dig med at danne dig et overblik over, hvad du kan låne til din bolig. Beregneren hjælper dig uanset, om du vil låne til en lejlighed, en villa eller til et sommerhus.

Overvej og definér dit låneformål

Det første du skal gøre dig af tanker, inden du skal anvende vores boliglån beregner, er at du skal overveje låneformålet. Vi formoder, at du overordnet er interesseret i dine boliglån som formål, men der er som bekendt forskellige måder at låne til en bolig på. Ønsker du eksempelvis at låne til køb af bolig? Eller ønsker du måske at omlægge dine boliglån? Det kan også være, du ønsker at låne i friværdien til optimeringer i boligen eller andet. Alle låneformål indgår under kategorien låneformål, hvorfor du skal opgøre, hvad du specifikt ønsker at låne til.

Afhængigt af hvilket formål du har med lånet, skal du derfra gøre dig nogle flere overvejelser. Er det til køb af bolig, skal du eksempelvis definere, hvor stor en udbetaling du maksimalt kan og vil kunne lægge.

Andre overvejelser inden du anvender vores boliglån beregner

De sidste overvejelser du skal gøre dig er i forbindelse med renten og længden på lånet. Renten kan i nogle tilfælde kun være fast, når du skal optage et pantebrevslån, men der vil ofte også være omkring en besparelse på 1,5 procentpoint, når du forrenter lånet med en variabel rente. Dette bør du overveje nærmere, men du kan også bruge vores boliglån beregner i dine overvejelser, når du har indtastet de andre nødvendige værdier.