Close menu Login

Køb af ejendom kræver altid beregninger og et godt overblik. Med vores låneberegner sommerhus får du et realistisk overblik over, hvad det koster et optage et lån til køb af fritidsbolig gennem Fairkredit. Med dette overblik i vores sommerhus beregner kan du nemt gennemskue, om dit budget kan bære et køb af sommerhus. Vores lån til sommerhus beregner inkluderer dog ikke forskellige udgifter, du måtte have til køb af sommerhus, som f.eks. tinglysning. Der kan også være ekstra månedlige udgifter til renovation eller lignende, som du selv skal regne med. Derudover bør du også modregne de lejeindtægter og ekstra fradrag, du får ved at leje sommerhuset ud. 

Prøv vores sommerhus låneberegner, og se om det ser realistisk for dig at købe et sommerhus. Når du har brugt vores lån sommerhus beregner, kan du nemt og hurtigt udfylde en online låneansøgning. Drømmen om en fritidsbolig er kun få klik væk – og vi giver altid svar indenfor 24 timer.

Låneberegner fritidshus – bank eller Fairkredit?

Når du skal beregn sommerhus lån, er der flere lånetyper at vælge mellem; boliglån, realkreditlån eller ejendomskreditlån. Dit sommerhus lån beregning pr. måned afhænger derfor af, om du vælger at låne til sommerhuset med et boliglån, realkreditlån eller et ejendomskreditlån. 

Et boliglån giver god mening, hvis sommerhuset koster 500.000 kr. eller mindre. Det gør det, fordi der er lavere stiftelsesomkostninger på et boliglån i banken. 

Drejer det sig om en fritidsbolig, der koster mere end 500.000 kr. eller en fritidsgrund der skal bygges nyt på? Så kan realkreditlånet bedst betale sig. Her får du nemlig en lavere rente end i banken. Man kan dog højest låne til 75 % af boligen i realkreditinstituttet. De resterende 25 % skal komme fra henholdsvis boliglån i banken og/eller egen udbetaling.

Den sidste mulighed er et ejendomskreditlån. Det er det oplagte valg, hvis banken har givet dig afslag på at købe dit drømmesommerhus. Denne lånetype tillader, at du låner 95 % af købsprisen, de sidste 5 % skal du selv stille med som udbetaling. Du kan også vælge at stille med en højere udbetaling og f.eks. vælge en kortere/længere løbetid på lånet. Med vores låneberegner sommerhus kan du se, hvilken betydning det har for din månedlige udgift.

Hvad koster det at låne til et sommerhus?

Et sommerhus er noget, mange drømmer om. Men hvad koster det at købe en fritidsbolig? Mere specifikt, hvor meget skal du egentlig betale på dit boliglån hver måned? Det kan en låneberegner sommerhus fortælle dig. 

Du kan bruge vores fritidshus låneberegner til at udregne et ejendomskreditlån til køb af sommerhus. Du indtaster blot den forventede købspris, udbetalingen (min. 5 %), den ønskede løbetid (maks. 25 år) og om lånet skal være fastforrentet eller med variabel rente. Så er du kun ét klik fra en realistisk låneberegning sommerhus. 

Brug vores låneberegner til sommerhus

Går du med drømmen om et sommerhus? Selvom du har fået nej i banken, betyder det ikke, at du skal slukke helt for drømmen. Det har faktisk aldrig været lettere at blive godkendt til at købe fritidsbolig. Når du skal beregn lån sommerhus, kan du vælge at prøve vores låneberegner fritidsbolig, før du sender jeres låneansøgning. 

Beregn boliglån sommerhus hos Fairkredit – og send en låneansøgning helt uforpligtende!