Close menu Login
Forfatter
Portræt af Paw Becker.

Paw Becker

Cand.merc. finansiering og regnskab

Medstifter
pb@fairkredit.dk

Highlight stroke

I denne guide viser vi hvordan du kan hente din pensionsinfo rapport, ved hjælp af at følge denne vejledning på 7 trin. Dette er en rapport som viser dine samlede pensionsopsparing samt hvad du kan forvente at få udbetalt årligt, afhængig af din alder for pensionering.

Hos Fairkredit vil vi typisk, i forbindelse med en låneansøgning til f.eks. huslån eller lån i friværdi spørge ind til din pensionsinfo, såfremt at du er 55 år eller derover. Dette skyldes, at pensioninfo rapporten er afgørende for at kunne vurdere din indtægt efter evt. pensionering vil give et tilstrækkeligt rådighedsbeløb.

I nogle tilfælde vil vores investorer også efterspørge pensionsinfo selvom du er under 55 år, hvilket typisk vil ske såfremt at lånet løber frem til efter en forventet alder for pensionering.

Skulle der være det mindste du er i tvivl om, eller har du brug for hjælp så fortvivl ikke med at give os et kald på telefon 70 27 27 26, så skal vi nok hjælpe dig igennem processen fra telefonen.

Hent din pensionsinfo: Følg nedenstående trin-for-trin vejledning:

1. Gå til https://www.pensionsinfo.dk/

2. Tryk på “LOG IND MED MIT ID” knappen

3. Indtast dine MitID oplysninger, og log ind

4. Vent på indsamlingen færdiggøres, og så klik på “FORTSÆT” knappen

5. Klik på “HENT RAPPORT”

6. Sæt kryds i kassen “Vælg alle pensionsaldre”

7. Klik på “HENT DIN RAPPORT” knappen, og så burde din PensionsInfo rapport blive hentet.

Vi håber at vejledningen var nyttig og hjælpe dig til at hente din pensionsinfo ned. Såfremt du oplever fejl på vejledningen hører vi gerne fra dig, så vi kan få tilrettet vejledningen.