Close menu Login

Forbrugslån er som udgangspunkt en dårlig idé, hvis du som navnet på lånetypen antyder, bruger lånet til forbrug. Der kan dog være mange andre fordele ved forbrugslån, som gør at det i konkrete tilfælde kan være et godt valg for dig.

Fairkredit samarbejder med Lendme.dk, som har specialiseret sig i skaffe de bedste og billigste lånevilkår på forbrugs- og privatlån til alle danskere. Dette gør de ved at indhente og sammenligne lånetilbud fra 8+ forskellige banker. Det er vores erfaring at rente på forbrugslån hos LendMe ligger i niveauet 3,49-20%.

Her på siden vil vi gennemgå en række tilfælde hvor det reelt kan være en god idé at optage et forbrugslån. F.eks. som alternativ til lån til boligkøb, lån i friværdi eller i kombination med et ejendomskreditlån fra Fairkredit.

Forbrugslån til boligrenovering

Har du en bolig som du gerne vil renovere eller istandsætte, kan det hurtigt blive en bekostelig affære, hvorfor det for de fleste er nødvendigt at låne penge til større og mere omfattende renoveringsprojekter.

Det vil i de fleste tilfælde være en bedre og billigere løsning af optage et lån i din friværdi, til at betale for dit renoveringsprojekt, hvis du skal bruge et lån på mindst 100.000 kr.

Hvis du skal bruge mindre en 50-100.000 kr, er det ikke sikkert at et lån i din friværdi hos f.eks. Fairkredit er det billigste valg, da etableringsomkostninger ved ejendomskreditlån ofte er væsentligt større end de fleste forbrugslån.

I dette tilfælde vil du anbefaler at indhenter et gratis og uforpligtende tilbud på forbrugslån fra vores samarbejdspartner LendMe ved at klikke her.

Forbrugslån til indfrielse af dyrere gæld (samlelån)

Forbrugslån til indfrielse og samling af eksisterende gæld, som i daglig tale kaldes for samlelån, kan ofte føre til store besparelser og samtidige give en væsentlig bedre overblik over privatøkonomien.

Fordelen ved at have et større samlelån fremfor mange mindre lån er frem for alt overskuelighed. Derudover vil du typisk opleve at renten er markant lavere på samlelån, den mulige løbetid længere, hvilket i sidste ende giver dig en lave månedlig ydelse på lånet. Den lavere månedlige ydelse giver dig et større rådighedsbeløb, hvilket måske netop er dét der skal til for at du kan blive godkendt til boligkøb.

Overvejer du at låne penge til hus, lejlighed eller sommerhus, kan det altså være en god idé at optimere din privatøkonomi med et samlelån forinden, da dette giver dig væsentligt bedre muligheder for at blive kreditgodkendt.

Læs fra bloggen: Sådan får du en god privatøkonomi

Forbrugslån som boliglån

Forbrugslån kan faktisk i nogle tilfælde være et fornuftigt alternativ til boliglån, når der er tale om meget billige boliger og grunde til en pris på 100.000 kr eller derunder. Dette skyldes, at ejendomskreditlån ofte er dyrere i etablering, eftersom det er væsentligt mere komplekst og tidskrævende er lave et lån med pant i boligen, sammenlignet med forbrugslån uden pantsikkerhed.

Hvis du bliver afvist til pantebrevslån og ejendomskreditlån til et boligkøb på optil 300.000, kan det også i særlige tilfælde være en mulighed at låne hele beløbet gennem vores samarbejdspartner LendMe.

Klik her for at indhente en forbrugslån som alternativt boliglån hos vores samarbejdspartner LendMe.dk