Cookie mærket

Forbrugslån er som udgangspunkt en dårlig idé, hvis du som navnet på lånetypen antyder, bruger lånet til forbrug. Der kan dog være mange andre fordele ved forbrugslån, som gør at det i konkrete tilfælde kan være et godt valg for dig.

Fairkredit samarbejder med Lendme.dk, som har specialiseret sig i skaffe de bedste og billigste lånevilkår på forbrugs- og privatlån til alle danskere. Dette gør de ved at indhente og sammenligne lånetilbud fra 8+ forskellige banker. Det er vores erfaring at rente på forbrugslån hos LendMe ligger i niveauet 3,49-20%.

Her på siden vil vi gennemgå en række tilfælde hvor det reelt kan være en god idé at optage et forbrugslån. F.eks. som alternativ til lån til boligkøb, lån i friværdi eller i kombination med et ejendomskreditlån fra Fairkredit.

Forbrugslån til boligrenovering

Har du en bolig som du gerne vil renovere eller istandsætte, kan det hurtigt blive en bekostelig affære, hvorfor det for de fleste er nødvendigt at låne penge til større og mere omfattende renoveringsprojekter.

Det vil i de fleste tilfælde være en bedre og billigere løsning af optage et lån i din friværdi, til at betale for dit renoveringsprojekt, hvis du skal brug et lån på mindst 100.000 kr.

Hvis du skal bruge mindre en 50-100.000 kr, er det ikke sikkert at et lån i din friværdi hos f.eks. Fairkredit er det billigste valg, da etableringsomkostninger ved ejendomskreditlån ofte er væsentligt større end de fleste forbrugslån. I dette tilfælde vil du anbefaler at indhenter et gratis og uforpligtende tilbud på forbrugslån fra vores samarbejdspartner LendMe ved at klikke her.

Forbrugslån til indfrielse af dyrere gæld (samlelån)

Forbrugslån til indfrielse og samling af eksisterende gæld, som i daglig tale kaldes for samlelån, kan ofte føre til store besparelser og samtidige give en væsentlig bedre overblik over privatøkonomien.

Fordelen ved at have et større samlelån fremfor mange mindre lån er både at rente ofte er markant lavere på samlelån, og derudover er det også muligt at få en længere løbetid. Dette vil samlet set ofte føre til væsentlige besparelser i det månedlige rådighedsbeløb.

Har du brug for en samlelån, kan du indhente en gratis og uforpligtende lånetilbud fra optil 10 forskellige banker, ved at klikke her.

Forbrugslån som boliglån

Forbrugslån kan faktisk i nogle tilfælde være en fornuftigt alternativ til boliglån, når der er tale om meget billige boliger og grunde til en pris på 100.000 kr eller derunder. Dette skyldes, at ejendomskreditlån ofte en dyrere i etablering, eftersom det er væsentligt mere komplekst er lave et lån med pant i boligen, sammenlignet med forbrugslån uden pantsikkerhed.

Hvis du bliver afvist til pantebrevslån og ejendomskreditlån til et boligkøb på optil 300.000, kan det også i særlige tilfælde være en mulighed at låne hele beløbet gennem vores samarbejdspartner LendMe.

Klik her for at indhente en forbrugslån som alternativt boliglån hos vores samarbejdspartner LendMe.dk