Close menu Login

At købe et hus er en stor investering, og for mange mennesker betyder det at skulle låne penge. Hvis du er på udkig efter et lån til at købe dit drømmehus, så er du kommet til det rette sted. Her hos Fairkredit har vi mange års erfaring med at hjælpe boligkøbere med at finde det bedste lån til deres situation. I dette blogindlæg vil vi dele vores viden om emnet “Lån penge til huskøb” og erfaringer med dig og give dig en række gode råd til, hvordan du kan få det bedste lån til dit huskøb.

Fair.kredit kan hjælpe uanset om du har brug at lån penge til huskøb, låne op i friværdien eller omlægge eksisterende gæld. Lånetypen egner sig primært til danskere, som enten ikke kan, eller vil, låne i banken eller realkreditinstituttet.

Lån penge til huskøb uden om banken

Hos Fair.kredit har vi specialiseret os i at hjælpe danskere, som er blevet afvist i banken med boliglån. Vi er ikke en bank og derfor er vi ikke underlagt de samme regler, som penge- og realkreditinstitutterne er. Det betyder at vi har mulighed for at tilbyde dig en alternativ måde at finansiere dine boligdrømme på. Vi kigger på hele billedet, og ikke kun på tallene bag din økonomiske situation, hvilket betyder at vi ofte kan hjælpe folk, selvom banken har sagt ’nej’.

Fordelene ved at låne penge til huskøb hos Fairkredit

 • Lavere kreditkrav
  Hos Fairkredit har vi mere fleksible krav til din kreditværdighed end mange banker. Det betyder, at det kan være nemmere for dig at blive godkendt til et lån hos os, da vi tager højde for flere faktorer end bare din kreditscore.
 • Hurtigere ansøgningsproces
  Vi ved, at tid er vigtig, når det kommer til boliglån, og derfor gør vi alt, hvad vi kan for at give dig et hurtigt svar på din ansøgning. Banker kan have længere sagsbehandlingstider, men hos Fairkredit vil du opleve en hurtigere proces.
 • Fleksible lånevilkår
  Hos Fairkredit tilbyder vi fleksible lånevilkår, der passer til dine unikke behov. Vi kan tilpasse lånebetingelserne, så de passer til din personlige økonomi, og vi kan også arbejde med dig for at finde den bedste betalingsplan. Dette giver dig mulighed for at finde et lån, der passer til dit budget og livsstil.
 • Mulighed for at låne i friværdi
  Vi tilbyder også lån i friværdi, hvilket kan være en god mulighed for at få adgang til ekstra penge.
 • Personlig service
  Hos Fairkredit tilbyder vi vores kunder en personlig og dedikeret service, som du ikke vil opleve i en bank
 • Fast indfrielseskurs
  Et lån hos Fairkredit har altid en fast indfrielseskurs, der betyder at du altid kan indfri lånet igen når det passer dig, og til en fast pris, som er uafhængig af tilstanden på de finansielle markeder. Dette skyldes at der på ejendomskreditlån altid er en fast indfrielseskurs. Denne faste indfrielseskurs gør faktisk lånetypen oplagt som mellemfinansiering, da den let og hurtigt kan indfries med et billigt realkreditlån når dette er muligt.
 • Uopsigelighed fra långivers side
  En anden væsentlig fordel ved den lånetype er, at den modsat banklån er uopsigelig fra långivers side, så længe du som låntager blot betaler dine terminer. Det betyder, at du fx. ikke risikere, at dit lån blive krævet indfriet i det tilfælde at långiver skulle gå konkurs.

Så hvis du overvejer at låne penge til boligkøb eller i friværdi, bør du undersøge dine muligheder hos Fairkredit. Vi kan tilbyde dig bedre renter og fleksible lånevilkår, samt en hurtig og personlig service.

Ulemperne ved at låne penge til huskøb hos Fairkredit

Det kan være fristende at overveje at låne penge uden om banken, men det er vigtigt at være bevidst om de negative sider, der kan følge med.

 • Højere rente
  En af de største ulemper ved at låne uden om banken er, at renten ofte er højere end ved traditionelle banker. Bankerne har normalt lavere renter, da de har adgang til billigere finansiering og er underlagt strengere regulering.
 • Kortere løbetid
  Et andet problem ved at låne uden om banken kan være en kortere løbetid på lånet. Mange alternative långivere har en max løbetid på 25 år, hvilket kan gøre det svært at tilpasse lånet til din personlige økonomi.
 • Højere etableringsomkostninger
  Endelig kan etableringsomkostningerne være højere, når man låner uden om banken. Det kan være gebyrer for at ansøge om et lån, eller omkostninger til at underskrive låneaftalen. Det er vigtigt at tage højde for disse omkostninger, når man sammenligner lånevilkår fra forskellige långivere.

Så i alt, at låne uden om banken kan have visse fordele, men det er vigtigt at være opmærksom på de potentielle ulemper, såsom højere rente, kortere løbetid og højere etableringsomkostninger.

Også relevant til belåning af friværdi

Ejendomskreditlån kan også bruges til at lån i friværdien på din nuværende bolig. Faktisk udgør lån i friværdi ca. 50% af alle lån formidlet gennem Fair.kredit.

For at kunne låne op i friværdien, er det naturligvis væsentligt at du har tilstrækkelig friværdi i din bolig. Som hovedregel kan du hos Fair.kredit låne op til 95% i din boligs friværdi.

Er du i tvivl om, hvordan du finder din friværdi og hvor meget du kan låne, kan du med fordel prøve vores online boliglånsberegner, som helt sikkert vil være behjælpelig.

Med vores låneberegner til lån i friværdi kan ud fra dine oplysninger om boligens forventede værdi, størrelsen på din eksisterende restgæld og dit forventede lånebehov, få et estimat på hvad et boliglån hos os vil koste dig.

Har du tilstrækkelig friværdi i din bolig bestemmer du selv hvad pengene skal bruges til, dog kan der være konkrete tilfælde, hvor det kan forbedre dine lånemuligheder, hvis lånet skal bruges til at forbedre boligen yderligere. De mest typiske formål med lån i friværdi hos Fair.kredit er: Indfrielse af dyre forbrugslån, lån til indfrielses af gæld til det offentlige og lån til renovering af bolig.

Prøv vores låneberegner ved at klikke her: Låneberegner – Lån i friværdi

Overvejer du nedsparingslån?

Nedsparingslån er typisk kun relevant for seniorer +60 år, med stor friværdi i boligen og som har et ønske om at forsøde tilværelsen med et lån i friværdien. Fordelen ved et nedsparingslån gennem Fair.kredit

Ofte stillede spørgsmål om boliglån uden om banken

 1. Hvilken type lån er tilgængelige?
  Vi tilbyder både fastforrentede lån og variabelt forrentede lån. Vores løbetider går op til 25 år, og helt ned til 1 år om nødvendigt.
 2. Hvor meget kan jeg låne?
  Det afhænger af din økonomiske situation, inklusive indkomst, formue og eksisterende gæld. Ring ind, og lad os tage en snak med udgangspunkt i din konkrete situation, og få et retvisende estimat på hvor meget du kan låne.
 3. Hvordan ansøger jeg om et lån uden om banken?
  Du kan ansøge direkte her på siden ved at indtaste forventet købspris og udbetaling, og klikke på start låneansøgning. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på tlf. 70272726 eller mail info@fairkredit.dk.
 4. Er der større risiko ved at låne uden om banken?
  Nej. Fairkredit er reguleret og godkendt af Finanstilsynet, hvilket gør at der stilles de samme krav til os som der gør til bankerne.

Hvis du vil høre mere om dine muligheder for at låne penge til din drømmebolig, så udfyld venligst vores låneformular eller ring til os på tlf. 70272726 for en uforpligtende snak.