Close menu Login

Mange danskere går med drømmen om en ejerbolig. Men det kan være svært at låne til bolig i dag. Der er kommet mange flere krav. Det er alt fra regler om minimums rådighedsbeløb til maksimal gældsfaktor. Det gør det svært for mange at få et ‘ja’ i banken. Ikke alle passer ind i deres kasser og matematiske udregninger. Heller ikke selvom man har en sund og fornuftig økonomi. Fairkredit hjælper med et lån til bolig – også selvom banken siger nej.

Det er især svært for selvstændige eller par, hvor den ene er studerende, at blive godkendt i banken. For mange er det også nærmest umuligt at tage lån i bolig, når de vil renovere og forny boligen lidt. Bolig nr. 2 kan også være en svær opgave at realisere, hvad enten det er sommerhus eller et forældrekøb. 

Fairkredit tilbyder lån til bolig uden om banken. Det kaldes for et ejendomskreditlån, og var før i tiden kendt som et pantebrevslån. Det er et af de bedste lån til bolig for rigtige mange danskere. Det kan både være, når du har problemer med at låne til en ny bolig eller når du vil låne i din nuværende boligs friværdi

Vi hjælper dig godt på vej til at realisere alle dine drømme. Det gør vi med faste, lave renter, høj sikkerhed og hurtig låneoptagelse. Ansøg allerede i dag, og få svar inden for 24 timer! 

Lån til ny bolig uden om banken  

Jeg har fået nej i banken, hvordan låner jeg til drømmeboligen? Sådan tænker mange unge par, selvstændige erhvervsdrivende, enlige eller børnefamilier. Det er et stort nederlag for alle dem, der får et ‘nej’ til at købe drømmeboligen. Men det behøver ikke betyde, at drømmen slutter lige der.

I dag er det muligt at låne penge uden om banken. Det er det populære pantebrevslån, som i dag kaldes for et ejendomskreditlån. Fairkredit formidler denne type lån. Men vi er ikke en bank. Vi er heller ikke et realkreditinstitut. Vi er en mellemmand mellem dig og en række professionelle investorer og långivere. 

Idét banken ikke er involveret, er der færre krav, der skal opfyldes. Derfor er det lettere for dig at blive kreditgodkendt. Investorerne og långiverne tilbyder en lidt højere rente end bankerne, og derfor er de også indstillet på at tage en større risiko. 

Hvilke fordele er der egentlig ved et ejendomskreditlån? Det er f.eks. gode lånevilkår som:

 • Lettere at blive godkendt til end i banken
 • En fast eller variabel rente
 • Uopsigeligt (så længe du betaler rettidigt)
 • En løbetid på op til 25 år

Hvilken type bolig kan man låne til med et ejendomskreditlån? Du kan låne til:

 • Boligkøb (hus eller lejlighed)
 • Andelsboligkøb (hus eller lejlighed)
 • Fritidsboligkøb (sommerhus)
 • Renovering eller lignende ved hjælp af din friværdi

I modsætningen til banken stiller vi ikke så mange spørgsmål til dit valg. Derfor tilbyder vi rent faktisk ejendomskreditlån i hele Danmark. Mange kunder oplever, at deres bank ikke vil låne dem til køb af ejendom i f.eks. små byer eller i udkantsdanmark, hvor de mener, at udsigten til at sælge ejendommen igen er lav. Det blander vi os ikke i hos Fairkredit. 

Udfyld en låneansøgning med det samme, og se om du kan blive godkendt – vi giver svar allerede indenfor 24 timer!

Lån til fast ejendom hos Fairkredit

Hvad koster det at optage et ejendomskreditlån? Hvad er renten? Hvordan bliver jeg godkendt? Hvordan ansøger jeg? Er det risikabelt at optage et lån gennem Fairkredit?

Det er helt sikkert nogle af de spørgsmål, som du stiller dig selv lige nu. Men der er faktisk utrolig mange fordele ved at ansøge om lån til køb af bolig gennem Fairkredit.

 • Du kan optage et lån til bolig trods gæld
  • Der er færre krav for lån til bolig
  • Det kan være billigere at stifte lånet 
  • Du kan få fast eller variabel rente
  • Renten er markeds laveste på pantebrevslån – ca. 5-9 %
  • Du kan ansøge hurtigt og nemt online
  • Du får svar inden for 24 timer

Lån til bolig hvor meget? Hvad kan du egentlig låne? Hovedreglen i bankerne er, at du kan låne 3,5 x husstandens årlige indkomst før skat. Hos Fairkredit ser virkeligheden ofte anderledes ud. Vi gennemgår hver enkelt låneansøgning og ser på dig som person og går i dybde med din økonomi og den enkelte situation. Med andre ord, så foretager vi altså en realistisk helhedsvurdering. Derfor oplever vi ofte, at kunne tilbyde lån til kunder, der er blevet afvist i banken – f.eks. pga. et for lavt rådighedsbeløb eller en for høj en gæld. 

Et andet stort spørgsmål mange stiller er, hvad koster lån til bolig? Selvom du kan optage lån i banken, så kan stiftelsesomkostningerne være højere på et boliglån og realkreditlån, end de er på et ejendomskreditlån. Hvad du skal vælge, kommer ofte an på, hvor meget du skal låne til. Hvis det drejer sig om et billigt sommerhus eller en andelsbolig, er vores renter og priser yderst konkurrencedygtige.

Du kan bruge vores boliglånsberegner til at se alle udgifter og derved selv sammenligne med dit tilbud fra banken. Husk også, at når du køber en ejendom, er der udgifter til f.eks. tinglysning, ejerskifteforsikring, advokat osv. 

I mange tilfælde vil det dog være dyrere at optage et ejendomskreditlån pga. en højere rente og dermed en højere månedlig udgift. Men hvis du ikke kan blive godkendt i banken og heller ikke har udsigt til at blive det i fremtiden, er det et godt alternativ. Fremfor at skulle bo i lejebolig for altid. 

Er det mere risikabelt at låne til drømmeboligen gennem Fairkredit, i forhold til at låne hos banken? Faktisk er det mere sikkert at låne igennem os. Vi er ikke en bank eller et realkreditinstitut. Vi er en formidler af lån gennem professionelle investorer og långivere. Disse lån er uopsigelige fra långivers side af. Det er udelukkende, hvis aftalen misligeholdes, at långiver kan opsige lånet. Hos bankerne ser det anderledes ud. Skulle den gå konkurs, kan du nemlig risikere, at banken opsiger dit lån inden for 1-6 måneder. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har andre spørgsmål til lån gennem Fairkredit. 

Lån til bolig nr. 2 – sådan kommer du i mål

Rigtig mange går og drømmer om bolig nr. 2. Det kan være et sommerhus, hvor du drømmer om at holde ferie med familien i mange år. En andelslejlighed eller ejerlejlighed som forældrekøb til dit barn, der skal studere i storbyen. En ejerbolig som du gerne vil tjene penge på at udleje. Eller et håndværkertilbud, der skal sættes i stand og sælges videre igen. Hvad enten det er drømmeboligen eller en ejendomsinvestering, så kan et ejendomskreditlån være den helt rigtige løsning. 

Det kan være svært at få banken med på idéen om bolig nummer 2. De vil typisk ikke udelukkende fokusere på, om din økonomi kan bære det. Men også om det nu er en god idé. Der er risikoen for, at du ikke kan leje boligen ud. At dit barn stopper på sit studie. Eller at du mister dit job.

Læs: Flyt ud af byen
Læs: Forældrekøb

Når du ansøger om lån til bolig nummer 2 hos Fairkredit, er det ofte lettere at blive godkendt til det. Vores långivere tilbyder en højere rente end banken og accepterer derfor også en større usikkerhed og risiko ved dig som kunde. Det gør det muligt for dig at få et lån til bolig nr. 2 – selv når banken har sagt nej. På trods af den højere rente på ejendomskreditlånet kan det ofte sagtens løbe rundt. Så længe du kan få dækket de månedlige udgifter fra f.eks. lejeindtægter. 

Fairkredit tilbyder ejendomskreditlån i hele Danmark. Hvad enten du går med drømmen om et lækkert sommerhus? Et fornuftigt forældrekøb? Eller om du skal optage lån til bolig første gang? Så er vi behjælpelig. Det er nemt og hurtigt at udfylde en låneansøgning online, og du får altid svar inden for 24 timer med en personlig gennemgang af din ansøgning. 

Det er altid gratis og uforpligtende at få et tilbud hos Fairkredit! Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil have en snak om netop din situation. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre.