Cookie mærket

Drømmer du om at blive boligejer, kan et pantebrevslån til huskøb være godt valg for dig. Prøv pantebrevslån beregner til at udregne om et pantebrevslån er noget for dig, og bliver klogere på hvad det ville koste dig at finansiere din drømmebolig med et pantebrevslån.

Pantebrevslån henvender sig både til danskere som enten ikke kan få et realkreditlån i banken, eller danskere som ikke ønsker at være afhængig af et pengeinstitut.

Hvad koster et pantebrevslån?

Renten med pantebrevslån ligger typisk i niveauet 5-9%. Renten bliver fastsat af vores professionelle investorer, som byder ind på de enkelte lån. Det er både muligt at få pantebrevslån med fast- såvel som variabel rente.

Den variable rente ligger typisk i niveau 5-7% og mens de faste renter ligger i niveauet 7-9%.

Den endelige rentefastsættelse baseres på en vurdering af pantets (ejendommens) kvalitet, omsættelighed samt ansøgers økonomi. Du vil endvidere typisk blive tilbudt et lån med både fast og variabel rente.

Løbetiden på pantebrevslån kan være alt fra 1-25 år. Vi anbefaler at du som ansøger prøver justere lidt på løbetiden i vores låneberegner for at finde den helt rigtige løbetid for dig. Der kan være rigtig mange penge at spare forkorte løbetide med bare et par år, men omvendt er der heller ikke meget sjov i at sidde for hårdt i det.

Hvorfor vælge pantebrevslån?

Fordelen ved pantebrevslån er, at det er lettere at blive kreditgodkendt til, selvom du måske tidligere er blevet afvist til at låne i banken. Dette skyldes, at vi hos Fairkredit baserer vores kreditvurdering på en helhedsvurdering, og fokusere derved mindre på gældsfaktor, rådighedsbeløb, forbrugsgæld og tilsvarende.

Er du i tidspres kan pantebrevslån også være et godt valgt, da vi typisk har lånetilbud klar indenfor 48 timer fra vi har modtaget din ansøgning.

Pantebrevslån beregner: Prøv gratis og uforpligtende vores låneberegner her på siden, og klik på START LÅNEANSØGNING for at oprette din ansøgning.

Er du allerede boligejer, og ønsker at låne op i friværdi, kan du prøve vores låneberegner til lån i friværdi ved at klikke her.