Close menu Login

Drømmer du om at købe en bolig? Og synes du det hele virker lidt uoverskueligt – så er du én blandt mange! Vi kan hjælpe dig til at få overblikket over økonomien omkring boligkøbet. Dette gælder både omkostninger der er i forbindelse med boligkøbet, men også hvad et boliglån for din drømmebolig vil koste. Vores bolig låne beregner kan bruges til at bergner hvad du kan forvente at boliglån gennem Fairkredit vil koste dig.

Det kan være svært at få overblik over, hvad det koster at købe drømmeboligen udelukkende ud fra en købspris. I vores bolig låneberegner øverst på siden kan du udregne din månedlige udgift til dig evt. kommende boliglån.

Du indtaster blot købsprisen på boligen, hvor meget du forventer at lægge i udbetaling (min. 5%) samt ønsker løbetid på lånet, og herefter vil bolig låne beregnere dig en forventet månedlig ydelse. Ved at justere lidt på de forskellige variabler, kan du se, hvad små ændringeri f.eks. købspris eller løbetid betyder for din månedlige udgift på boliglånet.

Når du har brugt vores bolig låneberegner, er det hurtigt og nemt at ansøge online og blive kreditgodkendt til at låne uden om banken. 

Bolig låne beregner – sådan gør du:

Det er altid, det lån du vælger, der afgør din månedlige udgift på boligen. Det kan enten være et realkreditlån, et boliglån eller en kombination af de to. Derudover er der også en tredje mulighed, nemlig et ejendomskreditlån. Lige meget hvilken låntype du vælger, varierer den månedlige udgift afhængig af, om renten er fast eller variabel. 

Til de fleste boligtyper giver det mening at låne gennem banken. Men det er ikke altid, det er muligt at blive kreditgodkendt. Hvis du er blevet afvist i banken, tænker du nok, hvor meget låne bolig gennem Fairkredit? 

Et ejendomskreditlån er ikke en helt ny ting. Før i tiden blev det kaldt for et pantebrevslån. Det er en låntype, der tilbydes uden om banken, nemlig af professionelle investorer og långivere. Fairkredit er blot formidler af lånet. Vi foretager altid en helhedsvurdering af dig og din økonomi, og vi formidler lån til køb af bolig i både storby og på landet. 

Du kan bruge vores låneberegner til bolig til at få et overblik over, hvor meget ejendomskreditlånet koster dig hver måned. Husk også at medregne faste udgifter på boligen, som f.eks. renovation, vand/varme og betaling til ejerforening, i dit budget. 

Lav en låneberegning boliglån og ansøg i dag 

Den typiske standardfinansiering ved boligkøb gennem banken består a et realkreditlån (80 %), et boliglån/banklån (15 %) og en udbetaling (min. 5 %). Fairkredit tilbyder et alternativ til banken, nemlig ejendomskreditlån, hvilket typisk vil være relevant for dig hvis du er afvist i egen banken. Den væsentligste fordel med ejendomskreditlån er at du kan låne op til 95 % igennem et samlet ejendomskreditlån.

Prøv at bruge vores bolig låne beregner, øverst på siden, til at beregne din månedlige ydelse til lånet på dit drømmehus. Giver det mening? Så kan du hurtigt og nemt sende en låneansøgning – du får altid svar inden for 24 timer.