Close menu Login

Går du med drømmen om en andelsbolig? Så er det vigtigt at vælge den helt rigtige finansiering af andelsbolig. De fleste går i banken for at få et andelsboliglån. Men det kan være, at du er i en situation, hvor banken ikke vil låne pengene til dig. Det kan være fordi, at du er ung og studerende, dit rådighedsbeløb er lige under grænsen eller at du har gæld.

Førhen var det udelukkende i banken, at du kunne få finansiering af andelsboliglån. Heldigvis for dig, har tiderne ændret sig, og nu er der andre måder, hvorpå du kan realisere finansiering af andelsbolig. Én af dem er gennem et ejendomskreditlån hos Fairkredit. Hos os kan du ansøge online og få svar på 24 timer – du får altid en personlig gennemgang af din låneansøgning. 

Andelsbolig finansiering og ejendomskreditlån

At optage et ejendomskreditlån som finansiering andelsbolig vil sige, at du låner penge uden om banken. Det er der flere fordele ved. 

Fairkredit er ikke en bank eller et realkreditinstitut. Vi formidler lån fra professionelle långivere til danskere som ikke passer ned i bankernes kassetænkning. De sætter ikke de samme krav som bankerne og derfor er det ofte lettere at blive kreditgodkendt til et lån til køb af andelsbolig

Fordele ved et ejendomskreditlån er:

  • Lettere at blive godkendt til at optage lånet, end det er i banken
  • Fast rente på 7 – 8,5 %
  • Variabel rente: 5 – 7%
  • Uopsigeligt fra långiver side (så længe du betaler rettidigt)
  • Markedets hurtigste ansøgningsproces

Den faste rente har været nærmest umulig at få i banken. Desuden er lånet i banken mindre sikkert, da banken f.eks. kan gå konkurs og opsige dit lån i løbet af 1-6 måneder. Dette er ikke en risiko med et ejendomskreditlån

Lån til andelslejlighed – hvad koster det?

Noget af det mange tænker over, når de skal optage lån til en andelsbolig, er de månedlige udgifter på lånet. Med andre ord, hvad koster det egentlig? 

Din finansiering til andelsbolig er nem og overskuelige hos Fairkredit. Du kan bruge vores låneberegner på forsiden til at få et overblik over renten og de månedlige udgifter på lånet. Du skal naturligvis selv medregne de udgifter, som du måtte have på selve andelslejligheden, f.eks. betaling til en andelsboligforening. 

Lån i friværdi andelsbolig

Faktisk kan ejendomskreditlån (tidligere kaldt pantebrevslån) også bruges hvis du allerede har en andelsbolig, og de ønsker at låne op i friværdien eller omlægge din eksisterende andelsboliglån.

Prøv evt. vores låneberegner til andelsboliglån, for at finde ud af hvad det vil koste dig at låne i friværdien i din andelsbolig.

Ansøg om finansiering af køb af andelsbolig

I banken er der mange parametre, du bliver målt på, og det kan være svært at opfylde alle kravene. Sådan er det ikke hos Fairkredit. Vi godkender dagligt finansiering andelsboligforening, til kunder der er blevet afvist i deres bank. 

Står du også i denne situation? Så kan du nemt og hurtigt sende os en låneansøgning online. Idét finansieringen går uden om banken, er det lettere at blive kreditgodkendt. Du betaler i nogle tilfælde en lidt højere rente, men til gengæld er du også garanteret stor sikkerhed. 

Er du klar til at realisere drømmen om din helt egen andelsbolig? Fairkredit tilbyder nem finansiering af andelsbolig, til både fast og variabel rente og de meste gennemskuelige lånevilkår.