Cookie mærket

Går du med drømmen om en andelsbolig? Så er det vigtigt at vælge den helt rigtige finansiering af andelsbolig. De fleste går i banken for at få et andelsboliglån. Men det kan være, at du er i en situation, hvor banken ikke vil låne pengene til dig. Det kan være fordi, at du er ung og studerende, dit rådighedsbeløb er lige under grænsen eller at du har gæld.

Førhen var det udelukkende i banken, at du kunne få finansiering af andelsboliglån. Heldigvis for dig, har tiderne ændret sig, og nu er der andre måder, hvorpå du kan realisere finansiering af andelsbolig. Én af dem er gennem et ejendomskreditlån hos Fairkredit. Hos os kan du ansøge online og få svar på 24 timer – du får altid en personlig gennemgang af din låneansøgning. 

Andelsbolig finansiering og ejendomskreditlån

At optage et ejendomskreditlån som finansiering andelsbolig vil sige, at du låner penge uden om banken. Det er der flere fordele ved. 

Fairkredit er ikke en bank eller et realkreditinstitut. Vi er en formidler af lån mellem professionelle investorer og långivere. De sætter ikke de samme krav som bankerne og derfor er det ofte lettere at blive kreditgodkendt til et lån til køb af andelsbolig. 

Fordele ved et ejendomskreditlån er:

  • Lettere at blive godkendt til at optage lånet, end det er i banken
  • Fast rente på 5-7 %
  • Uopsigeligt fra långiver side (så længe du betaler rettidigt)
  • Hurtigt at optage

Den faste rente har været nærmest umulig at få i banken. Desuden er lånet i banken mindre sikkert, da banken f.eks. kan gå konkurs og opsige dit lån i løbet af 1-6 måneder. Dette er ikke en risiko med et ejendomskreditlån. 

Lån til andelslejlighed – hvad koster det?

Noget af det mange tænker over, når de skal optage lån til en andelsbolig, er de månedlige udgifter på lånet. Med andre ord, hvad koster det egentlig? 

Din finansiering til andelsbolig er nem og overskuelige hos Fairkredit. Du kan bruge vores låneberegner på forsiden til at få et overblik over renten og de månedlige udgifter på lånet. Du skal naturligvis selv medregne de udgifter, som du måtte have på selve andelslejligheden, f.eks. betaling til en andelsboligforening. 

Fairkredit tilbyder som noget andet også lån til andelsboligforening. Det kan være, hvis foreningen har behov for at optage et lån til f.eks. nye vinduer, nyt tag eller andre vedligeholdelsesudgifter. Kan banken ikke godkende foreningens økonomi eller ønsker I et lån med større sikkerhed, så er ejendomskreditlån gennem Fairkredit en oplagt mulighed. 

Ansøg om finansiering af køb af andelsbolig

I banken er der mange parametre, du bliver målt på, og det kan være svært at opfylde alle kravene. Sådan er det ikke hos Fairkredit. Vi godkender dagligt finansiering andelsboligforening, til kunder der er blevet afvist i deres bank. 

Står du også i denne situation? Så kan du nemt og hurtigt sende os en låneansøgning online. Idét finansieringen går uden om banken, er det lettere at blive kreditgodkendt. Du betaler i nogle tilfælde en lidt højere rente, men til gengæld er du også garanteret stor sikkerhed. 

Er du klar til at realisere drømmen om din helt egen andelsbolig? Fairkredit tilbyder nem finansiering af andelsbolig, til en fast rente og i et lån med stor sikkerhed.