Close menu Login

Drømmer du om at købe en bolig? Det kan være svært at få overblik over, hvad det koster at købe drømmeboligen udelukkende ud fra en købspris. Med vores låneberegner bolig kan du udregne din månedlige udgift. Du indtaster blot købsprisen på boligen. Vores låneberegner boligkøb lader dig også justere udbetaling, løbetid og fast/variabel rente. Så du kan se, hvad valgmulighederne betyder for din månedlige udgift. 

Brug vores låneberegner bolig, og få et realistisk overblik over, hvad det koster at låne til en ejerbolig. Når du har brugt vores låneberegner boliglån, er det hurtigt og nemt at ansøge online og blive kreditgodkendt til at låne uden om banken. 

Lån til bolig beregner – hvilken type lån?

Det er altid, det lån du vælger, der afgør din månedlige udgift på boligen. Det kan enten være et realkreditlån, et boliglån eller en kombination af de to. Derudover er der også en tredje mulighed, nemlig et ejendomskreditlån. Lige meget hvilken låntype du vælger, varierer den månedlige udgift afhængig af, om renten er fast eller variabel. 

Til de fleste boligtyper giver det mening at låne gennem banken. Men det er ikke altid, det er muligt at blive kreditgodkendt. Hvis du er blevet afvist i banken, tænker du nok, hvor meget låne bolig gennem Fairkredit? 

Et ejendomskreditlån er ikke en helt ny ting. Før i tiden blev det kaldt for et pantebrevslån. Det er en låntype, der tilbydes uden om banken, nemlig af professionelle investorer og långivere. Fairkredit er blot formidler af lånet. Vi foretager altid en helhedsvurdering af dig og din økonomi, og vi formidler lån til køb af bolig i både storby og på landet. 

Du kan bruge vores låneberegner til bolig til at få et overblik over, hvor meget ejendomskreditlånet koster dig hver måned. Husk også at medregne faste udgifter på boligen, som f.eks. renovation, vand/varme og betaling til ejerforening, i dit budget. 

Lav en låneberegning boliglån og ansøg i dag 

Den typiske standardfinansiering bolig er gennem banken med et realkreditlån (80 %), et boliglån (15 %) og en udbetaling (5 %). Fairkredit tilbyder en alternativ mulighed til dig, der er blevet afvist i banken. Du kan låne op til 95 % igennem et ejendomskreditlån. Ved at bruge vores bolig beregner lån kan du udregne din månedlige udgift på lånet. 

Benyt vores boligberegner lån til at få overblik over, hvad drømmeboligen koster. Giver det mening? Så kan du hurtigt og nemt sende en låneansøgning – du får altid svar inden for 24 timer.