Close menu Login

Et realkreditpantebrev er en af de tre former for pantebrevslån, som kan benyttes som et alternativ til et banklån, i tilfælde af, at banken har afslået din låneansøgning.

Udover realkreditpantebrev, er der to andre typer af pantebreve, nemlig sælgerpantebrev og ejerpantebrev.

Her vil vi dog gå i dybden med et realkreditpantebrev, og uddybe alt der vedrører dette.

Hvad er et realkreditpantebrev?

Et realkreditpantebrev er kombinationen af realkredit og et gældsbrev. Vælger du denne låneform, bliver der taget pant i din faste ejendom samtidig med, at du – som ved et gældsbrev – erkender, at du skylder realkreditinstituttet et specifikt beløb.

Et realkreditpantebrev er altså en form for juridisk sikkerhedsstillelse for realkreditinstituttet, og for at blive gyldigt, skal det tinglyses.

Hvornår er det optimalt at benytte et realkreditpantebrev?

Der er en tendens til at bruge et realkreditpantebrev som supplement til realkreditlånet når man eksempelvis køber bolig.

Et realkreditlån kan nemlig kun dække op til 80 procent af den samlede ejendomsværdi, hvilket betyder, at du bliver nødt til at finde de resterende 20 procent af beløbet andetsteds.

Her er et realkreditpantebrev fordelagtigt, idet det kan dække de resterende udgifter.

Markedets billigste

Der findes mange forskellige udbydere af realkreditpantebreve. Derfor er det også forskelligt, hvor meget hver enkelt vil koste dig.

Hos os får du markedets billigste pantebrevslån. Vi tilbyder nemlig den laveste rente, og har den højeste udbetalingskurs.

Det betyder altså, at du – ved at vælge os – kan opnå det mest økonomisk fordelagtige realkreditpantebrev.

Hurtigste sagsbehandlingstid

Vores team består af professionelle lånekonsulenter, der har omfattende viden og erfaring. Vi guider dig igennem hele processen, så du får en behagelig og rar oplevelse, hvis du vælger os.

Vores lånekonsulenter tilbyder en hurtig og effektiv sagsbehandlingstid, og svarer altid på dine henvendelser indenfor 24 timer.

Du kan derfor være sikker på at få hjælp, lige når du har brug for det, og vi vil sørge for, at du til alle tider får svar på alle de spørgsmål, som du sidder inde med.

Gratis og uforpligtende tilbud

Overvejer du et realkreditpantebrev, og vil du udforske dine muligheder? Synes du, at FairKredit er noget for dig?

Så tilbyder vi markedets bedste lånetilbud på boliglån uden om bankerne – og så er det gratis og uforpligtende!

Lånet vil IKKE være struktureret som et realkreditlån med derimod et ejendomskreditlån. På denne måde kan du se hvilke muligheder du har, på tværs af forskellige lånetyper, overveje det nøje, og sammenligne med andre institutter.

Man bør nemlig ikke tage forhastede beslutninger når man optager et lån, og det lægger vi vægt på hos os, hvor vores kunder og deres behov er i centrum.