Close menu Login

Drømmer du om at købe dit første hus? Finansiering af hus kan være en jungle at finde rundt i. Den traditionelle måde at opnå finansiering af hus på er ved at gå gennem banken. Her optager man typisk et realkreditlån på op til 80% af boligens værdi og et boliglån i banken på de resterende 15%. De sidste 5% skal du selv finansiere.

Heldigvis kan langt de fleste danskere blive godkendt til et realkreditlån, men ikke alle, og det er her Fair.kredit kommer ind i billedet. Da vi ikke er underlagt de samme regler, som penge- og realkreditinstitutterne, har vi mulighed for at tilbyde dig en alternativ måde at finansiere dine boligdrømme på. Helt praktisk foregår det ved, at du får et lidt dyrere lån hos os, men du får også en plan for, hvordan du hurtigst muligt kan blive klar til et realkreditlån. Vi vinder ikke noget på at låse dig i et dyrt lån de næste 20 år, så vi er faktisk også interesserede i at få dig over i et realkreditlån, så snart vi kan. Det er simpelt og hurtigt at ansøge her på hjemmesiden, og du bliver kontaktet indenfor 24 timer med svar og en personlig gennemgang af din låneansøgning.

Finansiering af huskøb, budget og rådighedsbeløb 

Der er normalt flere faktorer, der skal kigges på, når du vil optage et boliglån. Blandt andet dit budget, dit rådighedsbeløb og din gæld. Netop disse tre faktorer vægtes højt hos banken og realkreditinstituttet når de vurderer låntagere, og desværre bliver flere afvist selvom de egentlig har en sund økonomi.

Da vi ikke er underlagt de samme regler, som penge- og realkreditinstitutterne, har vi mulighed for at tilbyde dig en alternativ måde at finansiere dine boligdrømme på. Og i stedet for at lade en algoritme bestemme om folk kan få et lån eller ej, kigger vi på hele billedet, hvilket betyder, at vi ofte kan hjælpe folk, selvom banken har sagt ‘nej’.

Læs evt. mere om boliglån udenom banken eller 10 gode råd til førstegangskøberen

Finansiering af bolig i hele Danmark

Selvfølgelig skal du selv vælge, hvor du vil bo. Derfor tilbyder vi boliglån i hele landet. Så uanset hvilke postnummer din drømmebolig ligger i, vil vi gerne hjælpe dig – også hvis du ønsker at købe bolig i “Udkantsdanmark”. Find ud af, om du kan få huskøb finansiering ved at sende en låneansøgning allerede i dag!

Sådan foregår boligfinansiering hos Fairkredit

Vi er hverken en bank ikke et realkreditselskab. Vi er en mellemmand, der formidler lån fra forskellige professionelle investorer og långivere. Disse vil ofte tage en større risiko end bankerne. Derfor er det lettere at blive godkendt, og derfor er renten også ene anelse højere ved finansiering bolig gennem Fair.kredit. Typisk på 7-11 % – afhængigt af om det er fast eller variabelt ejendomskreditlån. Hvis ikke du har hørt om ejendomskreditlån før så har du måske hørt om pantebrevslån, som lånet hed tidligere.

Realiserer dine boligdrømme hos os

Hold fast i boligdrømmen, selvom du ikke kan låne penge i banken eller hos realkreditinstituttet. Hos Fair.kredit har vi siden 2015 hjulpet rigtig mange danskere med et boliglån, selv de er blev afvist i deres bank. Det gælder både lån til villaer, ejerlejligheder, nedlagte landejendomme, sommerhuse og andelsboliger beliggende i hele landet. Vi kigger nemlig på hele billedet, og ikke kun på tallene bag din økonomiske situation, hvilket betyder at vi ofte kan hjælpe dig.

Indhent et lånetilbud online eller ring til os. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage mellem kl. 9 og 17.