Cookie mærket

En andelsboliglån beregner er et godt værktøj til dig, der er på boligjagt. Vores andelsboliglån beregner lader dig se den månedlige udgift på lånet. Det vil sige, alt efter om du vælger et lån med fast eller variabel rente. Du kan ligeledes justere løbetid, andelsboligens pris samt din ønskede udbetaling med vores andelsboliglån beregner. 

Fairkredit tilbyder konkurrencedygtige ejendomskreditlån til andelsboliger. Hos os er det lettere at blive kreditgodkendt – og vores renter er på 5-9 %. Brug vores låneberegner til andelsbolig, og se om du har råd til at låne til drømmeboligen!

Lån til andelsbolig beregner

Andelsboliger er blevet populære. Både som lejligheder og rækkehuse. Det er et godt valg, hvis man befinder sig et sted mellem at leje og at købe. Her køber du nemlig en andel i foreningen. Ofte er de nemme at sælge igen, hvis foreningen har en sund økonomi. Men hvordan får du en realistisk låneberegning andelsbolig? På mange bankinstitutters hjemmesider finder du en andelsboliglån beregner. Det kan også være, at du allerede har haft et møde i banken. Så kan du nemt sammenligne deres tilbud med vores ved at bruge vores andelsboliglån beregner. 

Når du bruger andelsboliglån beregner, kan du både se låneudgiften med variabel eller fast rente. Vi tilbyder løbetid på 25 år, men du kan også vælge en kortere løbetid. Desuden kan du også justere på, om du vil finansiere mere end 5 % i udbetaling. Med vores andels låneberegner kan du derfor få et præcist overblik over, hvad lånet vil koste dig hver måned. 

Beregn andelsbolig lån hos Fairkredit, og send din låneansøgning online i dag! Du får altid svar indenfor 24 timer.

Hvad koster det at låne andelsbolig?

Hvad koster det at låne til en andelsbolig? Et almindeligt andelsboliglån i banken har typisk en rente på 3-10 %. Dog er der nogen usikkerhed forbundet med at optage et andelsboliglån i banken. Hvis banken går konkurs, risikerer man, at lånet bliver opsagt indenfor 1-6 måneder. 

Ejendomskreditlån er et dyrere alternativ til realkreditlån. Men når det gælder andelsboliglån, så er de faktisk ret konkurrencedygtige med en rente på 5-9 %. Desuden er der også mere sikkerhed i at låne hos professionelle investorer. Her er lånet uopsigeligt fra långivers side, medmindre man misligholder aftalen. 

Når du bruger vores lån andelsbolig beregn funktion, er det nemt for dig at sammenligne med det udspil, du har fået fra banken. Hvis du generelt vil vide, hvad det koster dig om måneden at købe andelsboligen, skal du også huske at medregne: månedlige udgifter til andelsboligforeningen og eventuelle udgifter til fælleslån. 

Beregn lån andelsbolig her på siden, og send din låneansøgning allerede i dag! Vi garanterer svar indenfor 24 timer. 

Andelsbolig finansiering beregner 

Det er sjældent, at man har penge sat til side, så man kan købe sin andelsbolig kontant. Derfor låner man ofte en del af pengene i banken. Men det er ikke alle, der kan optage lånet til deres drømmeandelslejlighed. Flere får nej, fordi de er unge, studerende, selvstændige, enlige, eller hvis de har gæld eller ikke opfylder alle bankens krav. 

Heldigvis er der flere måder at låne til andelsbolig på. Fairkredit formidler attraktive ejendomskreditlån mellem professionelle investorer og købeklare danskere. Brug vores låneberegner andel og se din månedlige udgift!