Cookie mærket

Går du med drømmen om en dit første hus? Finansiering af hus kan være en jungle at finde rundt i. Den traditionelle måde at opnå finansiering af hus på er ved at gå gennem banken. Her optager man typisk et realkreditlån og et boliglån. Men ikke alle kan få ja i banken, til lige dét hus de drømmer om. Det er her, at Fairkredit kommer ind i billedet. Vi tilbyder ejendomskreditlån i hele landet. Det er simpelt og hurtigt at ansøge her på hjemmesiden, og inden for 24 timer vil du blive kontaktet med svar og en personlig gennemgang af din låneansøgning. 

Finansiering af huskøb, budget og rådighedsbeløb 

Hvad kræver det at låne til et hus? Der er normalt flere ting, der skal kigges på. Det er blandt andet dit budget, dit rådighedsbeløb og din gæld. Når det kommer til netop disse tre ting, så har bankerne meget strikse krav, og mange ender med at blive afvist. Selvom de egentlig har en sund økonomi. 

I banken er der mange kasser, som man skal passe ind i. Sådan er det ikke hos Fairkredit. Vi putter dig ikke i en kasse, vi ser på dig som person og vurderer alle vores ansøgere ud fra den enkelte situation. Derfor kan det godt være, at du havde for stramt et budget, for lavt et rådighedsbeløb eller for høj en gæld, til at banken ville godkende dig. Men hos os er situationen meget vel en anden. 

Finansiering af bolig i alle områder i Danmark

Fairkredit tilbyder ejendomskreditlån i hele Danmark. I banken spiller det en stor rolle for din finansiering af boligkøb, om huset er beliggende i en mindre by eller på landet. Med andre ord, hvor banken vurderer, at det er svært at sælge huset igen. Hos Fairkredit kan du opnå hus finansiering uanset beliggenheden. 

Find ud af, om du kan få huskøb finansiering ved at sende en låneansøgning allerede i dag!

Hvordan foregår finansiering huskøb hos Fairkredit?

Hvem låner dig pengene, når du laver finansiering hus hos Fairkredit? Vi er ikke et realkreditselskab. Vi er en mellemmand, der formidler lån fra forskellige professionelle investorer og långivere. Disse vil ofte tage en større risiko end bankerne. Derfor er det lettere at blive godkendt, og derfor er renten også ene anelse højere ved finansiering bolig gennem Fairkredit. Typisk på 5-9 % – afhængigt af om det er fast eller variabelt ejendomskreditlån. 

Realiserer din finansiering af ejerbolig hos Fairkredit

Fairkredit er stedet, hvor drømme bliver til. Drømme om en ejerbolig. I bankerne er der mange krav, man skal opfylde. De bruger matematiske modeller, og er du bare en halv procent ved siden af, er det ofte dét, der gør forskellen. 

En typisk tommelfingerregel lån til bolig er, at du kan låne 3,5 gange husstandens indkomst før skat. Sådan regner vi ikke på tallene hos Fairkredit. Vi dykker ned i hver eneste låneansøgning og laver en helhedsvurdering af netop din situation. Derfor kan vi tilbyde finansiering af nyt hus til mange kunder, som har fået nej i deres egen bank. 

Vil du vide mere om privat finansiering af hus? Læs mere her på siden, udfyld en låneansøgning eller ring til os for at stille flere spørgsmål!